Foto: Reuters/Scanpix
Brazīliešu supermodeles Žizeles Bundhenas (attēlā) pārstāvis trešdien apstiprinājis baumas par modeles karjeras izbeigšanu 34 gadu vecumā.

"Žizele koncentrēsies uz īpašiem projektiem, kā arī veltīs vairāk laika savai lielākajai prioritātei - ģimenei," teikts paziņojumā.

Bundhdena sociālajā tīklā Facebook pateicās faniem par atbalstu. "Paldies par jūsu mīlestību," viņa raksta. "Skūpstu un lai jums skaista diena!"

Pagājušonedēļ uzvirmoja baumas, ka Bundhena izbeigšot spožo modeles karjeru pēc Sanpaulu modes nedēļas, kas norisināsies no 13. līdz 17.aprīlim. Pēc tam viņa fotografēšoties augstās modes fotosesijās žurnāliem, kā arī zīmolu reklāmas kampaņās.

Bundhena sāka strādāt par modeli 14 gadu vecumā. Viņa sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā Chanel, Valentino, Victoria's Secret, Versace un Louis Vuitton.

2011.gadā modele izlaida savu apakšveļas līniju Gisele Bundchen Intimates.

Biznesa žurnāls Forbes aplēsis, ka pagājušogad Bundhena nopelnījusi 47 miljonus ASV dolāru (44 miljonus eiro). Viņa pēdējos astoņus gadus pēc kārtas tikusi atzīta par visvairāk pelnošo modeli pasaulē.

Bundhena ir precējusies ar futbola komandas Jaunanglijas Patriots spēlētāju Tomu Breidiju. Viņiem ir divi mazi bērni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!