Foto: F64

Jau krietnu laiku par vienu no karstākajiem tematiem Latvijas slavenību dzīvēs kļuvis aktiera Andra Buļa, viņa sievas Ilzes un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes mīlas trijstūris. Aktieris uz laiku bija pametis ģimeni, bet, atgriezies pie sievas, kas viņam dāvājusi otru bērnu, Bulis nāca klajā ar publisku notikušā izklāstu, kā arī atziņu, ka sānsoli ar simpātisko Lieni rūgti nožēlo.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Liene pauž viedokli, ka Buļa publiskā "grēksūdze" par esošo situāciju ir viņa izdomājums.

"Protams, ka tas, ko viņš saka, nav patiesība. Viņš ļoti labi māk vēlamo pasniegt par esošo. Tas nav normāli, kas notiek. Un skumjākais ir tas, ka sabiedrība viņam tic un nosoda sievietes," notikušo vērtē Liene un piemetina, ka cietušās šajā situācijā ir gan viņa, gan Buļa sieva Ilze.

"Tas ir smieklīgi, ka viņš neuzņemas atbildību un kaut ko mistiski nožēlo. Īsti vīrieši tā nerīkojas," aizvainojumu neslēpj Skulme. Laika periods, kad Bulis nolēma atgriezties pie sievas un publiski nožēloja attiecības ar Lieni, viņai bijis liels pārsteigums.

"Cilvēkiem likās – kā es to nezināju? Protams, ka es to nezināju. Es visu par to, ko viņš domā, dara, uzzināju no preses. Viņš taču nodzīvoja ar mani visu vasaru, es viņam devu labāko, ko es varēju. Un pēc tam tas viss – normāla sieviete taču to nevar izturēt," dramatiskos notikumus atminas Skulme.

Lai gan pēc attiecību līkločiem ar Buli mieles par notikušo nav zudušas, viņa ir nolēmusi šīs attiecības atstāt pagātnē.

"Lai viņš dzīvo savu dzīvi, bet es dzīvošu savu. Mani vairs neuztrauc, ko viņš dara un domā, un man apkārt ir citi cilvēki, kuriem uzticēties. Viņš pats zina, ko ir izdarījis," sarunā ar "Delfi Izklaidi" nākotnē cerīgi veras Skulme.

Atgādinām, ka februārī Bulis ļoti atklātā intervijā žurnālam "Ieva" bija atzinis, viņam nekad nebija nodomu veidot ar Lieni jaunu ģimeni.

Foto: F64
"Mūsu attiecības sākās ar to, ka es vienkārši palīdzēju. (..) Mana kļūda bija tā, ka šo sarkano līniju nenovilku pietiekami laicīgi. Šīs attiecības nebija stāsts par mīlestību, jo tad es būtu šķīries, bet es to neizdarīju," skaidroja aktieris un publiski nožēloja savu rīcību.

"Man tagad ir milzīgs kauns pret savu ģimeni. Visas tās vērtības, ko viņi desmit gadu laikā man bija devuši, – uzticību, ticību, gaidīšanu, pieņemšanu, sadzīvošanu – es biju uztvēris ne tikai kā pašsaprotamu, bet uzskatīju, ka viņiem visu laiku man jāpielāgojas. Un to visu, kas man bija dots, kādā brīdī, kad noticēju ilūzijai, biju gatavs iemainīt pret kaut ko ļoti zemu un seklu," savās pārdomās ar žurnālu "Ieva" dalījās Bulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!