Foto: Vida Press

Lai gan par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā sabiedrības dāma Kortnija Stodena nereti tiek dēvēta par vienu no draiskākajām un vieglprātīgākajām ārzemju tabloīdu zvaigznēm, arī viņai ir jūtas un arī viņai sāp. Sensāciju mednieki ar kamerām nesen viņu pieķēruši ļoti skumjā situācijā.

Daiļaviņai tika piekabināta nepilngadīgās līgavas birka, kad viņa, būdama vien 16 gadus veca, apprecējās ar par sevi 34 gadus vecāko amerikāņu aktieri Dagu Hačisonu. Aizvadītā gada sākumā tapa zināms, ka pāris šķiras, un kopš tā brīža Stodenas dzīvē iestājies ļoti depresīvs posms.

Stodena 2016. gada vasarā piedzīvoja spontāno abortu, un bērniņa zaudēšana daļēji arī bija iemesls, kāpēc viņa atsvešinājās no vīra. Vēlāk daiļava atzinās, ka bēdas un nomāktība pievērsusi viņu dažādām atkarībām.

Ārzemju tabloīdiem arī pēdējās nedēļās bijis gana daudz, par ko rakstīt. Vispirms Stodena atzinās, ka viņai ir depresija, tad daiļaviņa publiskoja video, kur redzams, kā viņa piedzīvo sabrukumu, un nesen viņa publiski lūdzās bijušajam vīram, lai tas pie viņas atgriežas.

Visu vēl sliktāku padara nemitīgā gozēšanās starmešu gaismās un pastiprinātā preses uzmanība. Arī paparaci nepilngadīgajai līgavai neliek mieru, un šonedēļ fotogrāfi bēdu nomākto sievieti iemūžinājuši sirdi plosošos kadros, kuros viņa lej gaužas asaras.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!