Foto: Instagram.com/nikakristopane/

Ekspremjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane (attēlā) apņēmīgi turpina pilnveidot savu ķermeni – jaunā sieviete nesen pievērsusies fitnesam.

Pērnā gada laikā Nikola piedzīvoja satriecošas pārvērtības. Simpātiskajai sievietei izdevās atbrīvoties no 20 liekajiem kilogramiem un uzvarēt depresiju. Savukārt tagad viņa apņēmusies kļūt stiprāka un lokanāka.

Nikola savā "Instagram" foto blogā padalījusies ar vairākām bildītēm no sporta zāles. "Vēl ir tik daudz, ko darīt. Ja 2016. gada mērķis bija kļūt mazākai, tad tagad tas ir kļūt spēcīgākai un elastīgākai, spēt ar savu ķermeni paveikt vairāk," pie viena no attēliem vēstījusi Nikola.

Tāpat Nikola skaidrojusi, ka viņa ļoti lepojas ar savu augumu un jūtas neizsakāmi laimīga. "Pirms gada es pat nesapņoju, ka es varētu publicēt treniņa bildi un būt tik lepna par savu ķermeni. Man bija bail no bildēm pilnā augumā. Es tiešām nicināju to, kā es izskatījos. Tagad es esmu veselīgāka un laimīgāka, nekā jebkad agrāk," ar iedvesmojošām pārdomām dalījusies Nikola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!