Foto: DELFI

Šova TV zvaigzne laikā viens no dalībniekiem Juris Grīntāls (attēlā) godīgi atzinās – viņš kā bezdarbnieks konkursam pieteicies tikai tāpēc, ka šovs ir iespēja par baltu velti palaiskoties komfortablos apstākļos. Vairāk kā mēnesi pēc šova beigām Juris joprojām ir bez darba un pastāvīgas dzīvesvietas.

"Es pagaidām esmu apmeties Latvijas Televīzijas ēkā Zaķusalas krastmalā. Patiesībā es tur atrodos neoficiāli. Ceru tādā veidā iepazīties ar kādiem televīzijas cilvēkiem un tikt pie laba darba. Ja kāds šķiet pazīstams, eju klāt," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Juris.

Tieši LTV Juris izvēlējies ne tāpēc, ka šī būtu viņa iecienītākā televīzija, bet gan praktisku apsvērumu vadīts. Proti - LTV ir vislielākā ēka un darbība tajā notiek visu diennakti, kā arī Juris pazīst ēkas apsargu.

"Neviens īpaši nepievērš uzmanību tam, ka foajē kāds pa nakti paguļ dīvāniņā. Ar apsargu Konstantīnu esam sirdsdraugi. Tā nu es tur sēžu. Tur ir tādi ērti ādas dīvāni. Vienīgi nav ļoti silti. Taču pagaidām ir labi, ar mani viss ir kārtībā. Plus - mīnus jūtos arī paēdis," teic Juris.

Pēc TV zvaigznes noslēguma darba piedāvājumi diemžēl nebira kā no pārpilnības raga, tāpēc Juris joprojām ir bezdarbnieks. Kopā ar šova kolēģiem viņš izveidojis Nākotnes pagraba šovu, ik pa laikam ar uzvedumiem uzstājoties Rīgas klubos, taču stabila pamatdarba Jurim joprojām nav.

Tā kā pašmāju televīzijas ar piedāvājumiem nesteidzas, apņēmīgais puisis izlēmis izmēģināt roku ārzemēs.

"Pirms dažām dienām piezvanīju uz BBC, lai gan angliski pats nerunāju. Ar Google tulkotāja palīdzību sarakstīju jautājumus, ko viņiem uzdot, lai pieteiktos darbā. Gribēju tikt jebkādā darbā jebkādā šovā. Taču diemžēl sarunas laikā "pazudām tulkojumā".

Beigās nesapratu, vai mani uzaicina uz darba interviju, vai vienkārši pasūta," bēdīgs ir jaunais talants, kuram, kā atzinis ne viens vien šovbiznesa pārstāvis, ir liels potenciāls kļūt par labu jokdari - pat vismuļķīgākās lietas viņš spēj stāstīt ar pilnīgi nopietnu sejas izteiksmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!