Foto: Vida Press

Pirmdien, 30. jūnijā, 25 gadu jubileju svin panākumiem bagātā modele Ginta Lapiņa (attēlā), kura ir viena no to Latvijas daiļavu pulka, kam izdevies iekarot ārvalstu modes biznesu un kļūt par, iespējams, populārāko latviešu modeli.

Modeles karjeru Aizkrauklē dzimusī Lapiņa sāka jau 2005. gadā, starptautiskajā modes tirgū viņa debitēja 2008. gada pavasarī, piedaloties Ņujorkas modes nedēļā, bet par īstu sensāciju modes pasaulē viņa kļuva divus gadus vēlāk, piedaloties prestižajās Milānas, Parīzes, Londonas un citu pilsētu modes skatēs.

Ginta līdz šim jau sastrādājusies ar tādiem dizaineriem kā Vivjena Vestvuda un modes namiem Dolce&Gabbana, Versace, Valentino, Louis Vuitton un daudziem citiem, kā arī pozējusi daudzās pazīstamu zīmolu reklāmu fotosesijās un modes žurnālos.

Starp viņas panākumiem minama dalība Diet Coke, Yves Saint Laurent, Miu Miu, Moschino, DKNY, veļas zīmola La Senza un citu zīmolu produktu reklāmās, bet 2012. gadā Ginta tika iekļauta britu Vogue veidotajā blondīņu topā.

Centīgais darbs un sadarbība ar zināmiem zīmoliem arī nesusi augļus - pērn Lapiņa kļuva par pirmo latvieti, kurai izdevies iekļūt pasaulē labāk pelnošo modeļu topā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!