Foto: Vida Press/DELFI
Saka, ka sirdij pavēlēt nav iespējams – to apliecina arī slavenību mīlas stāsti. Jūtu ķīmijai nespēj stāvēt pretī pat likumi – ar gados ļoti jauniņiem sirdsāķīšiem slavenības gan draudzējas, gan iestūrē laulības ostā. Citi stāsti pat ir ar laimīgām beigām, tomēr bez skandāliem neiztiek neviens.

Tyga un Kardašjanu klana mazulīte

Foto: Vida Press
Reperis Tyga publiskoja savas attiecības ar modeli Kailiju Dženneru, kad viņa kļuva 18 gadus veca. Tomēr vērīgie Kardašjanu ģimenes fani un Kailijas "Instagram" sekotāji bija ievērojuši, ka pārim attiecības bijušas jau kādus divus gadus. Tas nozīmē – kopš Dženneras 16 gadu vecuma.

Kimas Kardašjanas laulātais draugs Kanje Vests tikai apstiprināja šīs runas, jo jau 2015. gada februārī medijiem izpļāpājās par repera un modeles kvēlo mīlu, kaut līdz viņas pilngadībai bija jāpagaida vēl pieci mēneši.

2016. gadā pāris iekūlās jaunā skandālā, jo tika nopludināts abu tad bijušo mīlnieku seksa video.

Šobrīd pāris vairs nav kopā, un tabloīdi jau baumo, ka abi atraduši sev citas aizraušanās.

R. Kelly un tiesu darbi

Foto: Vida Press

Veiksmīgais R&B dziedātājs R. Kelly bija 25 gadus vecs, kad viņš tika iepazīstināts ar 12 gadus veco Āliju. Jaunā, talantīgā meitene kļuva par Kellija protežē.

Izdevums "Vibe" vēsta, ka trīs gadus pēc iepazīšanās Kellijs un Ālija esot salaulājušies. 1994. gadā notikusī ceremonija gan uzskatāma par nelegālu, jo Ālija tobrīd nebija sasniegusi pilngadību un nevarēja reģistrēt laulību bez vecāku atļaujas.

1995. gadā laulība tika anulēta pēc Ālijas ģimenes lūguma. Kellijs un Ālija sāka noliegt, ka šāda ceremonija vispār notikusi, tāpat kā noliedza, ka viņu attiecības pārkāpušas draugu būšanas robežas.

Vēl pēc trim gadiem astoņpadsmit gadus vecā dziedātāja iesniedza prasību par nelegālās laulības ierakstu dzēšanu.

Tas sakrita ar brīdi, kad pret Kelliju tika uzsākts tiesas process par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgo. Dziedātāju tiesā iesūdzēja kāda meitene vārdā Tifānija Hokinsa. Viņa apgalvoja, ka viņai bijušas tuvas attiecības ar 24 gadus veco dziedātāju, kamēr viņai bijuši vien 15.

Kaut pēc ilgu gadu tiesāšanās Kellijs tika attaisnots, šī reputācija nedaudz iedragāja viņa veiksmīgo karjeru.

Vilmers Valderama un trīs nepilngadīgas skaistules

Foto: Vida Press

Šis tumsnējais amerikāņu aktieris Vilmers Valderama patiešām iemīļojis jaunas meitenes – viņa attiecību līkločos atrodamas trīs jaunules, kuras vēl nebija pārkāpušas pilngadības slieksni.

2000. gadā 20 gadus vecajam Valderamam kādā fotosesijā acīs iekrita jauna aktrise. Tā bija 15 gadus vecā uzlēcošā zvaigzne Mendija Mūra. Drīz vien abi esot sākuši satikties, tomēr jūtu ķīmija starp Vilmeru un Mendiju zudusi visai drīz.

Pēc četriem gadiem Vilmers uzsācis attiecības ar vēlāk skandalozo aktrisi Lindsiju Lohanu. Par būšanu kopā pāris, protams, paziņoja pēc Lindsijas astoņpadsmitās dzimšanas dienas, kaut abi laiku kopā pavadīja jau tad, kad viņai bijuši vēl tikai septiņpadsmit. Pāra statusā abi bija vien gadu.

Kad aktierim bija 29 gadi, viņš satika 17 gadus veco dziedātāju Demiju Lovato, un atkal aktiera sirds nespēja turēties pretī jaunas meitenes valdzinājumam. Pērn abi pēc sešu gadu ilgām attiecībām paziņoja par šķiršanos.

Pols Vokers un jaunās mīlas

Foto: AFP/Scanpix
Kad amerikāņu aktieris Pols Vokers vēl nebija aizrāvies ar ātrām mašīnām un filmēšanos kinolentē "Ātrs un bez žēlastības", viņa aizraušanās bija jaunas meitenes.

"Daily Mail" vēsta, ka aktiera nāves brīdī 2013. gadā viņa ilggadējā draudzene Žasmīna Pičara-Gosnela bija 23 gadus veca. Zināms, ka pāris sāka satikties 2006. gadā, un tas liecina, ka attiecību sākuma posmā meitene bija vien sešpadsmit gadu.

Pirms Žasmīnas Pols kādu laiku bija kopā ar modeli Obriannu Atvelu. Arī viņa uzsāka attiecības ar tobrīd 28 gadus veco filmu zvaigzni sešpadsmit gadu vecumā.

Režisore un 23 gadus jaunāks aktieris

Foto: Vida Press
Skandalozās kinolentes "Greja piecdesmit nokrāsas" režisore Sema Teilore-Džonsone (Sam Taylor-Johnson) bija 42 gadus veca, kad viņa satika nesen pilngadību sasniegušo Āronu Džonsonu filmēšanas laukumā.

Sabiedrības spiediens bija jūtams vairāku apsvērumu dēļ: Āronam bija 19, bet viņa – 23 gadus vecāka, viņa bija režisore – Ārona priekšniece, bet viņš – padotais.

Neskatoties uz ļaužu runām, pāris salaulājās un pieņēma viens otra uzvārdus. Viņi dzīvo laimīgā laulībā vēl joprojām un audzina divas meitas – septiņus gadus veco Vaildu un piecus gadus veco Romiju.

Ārons žurnālam "Times" apgalvo, ka nekādu lielo gadu starpību nejūtot. Draugi viņu saucot par filmas "Bendžamins Batons" galveno varoni, jo viņam esot veca dvēsele, savukārt Semai – jauna. Tas arī viņus saturot kopā.

Armands Šķēle saceļ skandālu pašu mājās

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!