Foto: Privātais arhīvs
Simpātiskajai sporta raidījumu vadītājai Katrīnei Saulietei (attēlā) ar humora izjūtu viss kārtībā – viņa regulāri lutina savus sociālo tīklu draugus ar amizantām bildītēm un māk pasmieties pati par sevi. Nupat viņa uzjautrinājusi tautiešus, publicējot ērmotu bildi.

"Nu, bāc, izrādās, esmu Fiona. Nebiju nekad pēc pulksten 12 skatījusies spogulī," publicējot bildi sociālajos tīklos, pati par sevi pasmējusies Katrīne.

Bildē simpātiskā un allaž sapostā sieviete redzama bez grima, turklāt viņas seja ir noziesta ar nenosakāmas izcelsmes zaļganbrūnu vielu.

Kā paskaidro pati Katrīne, tas ir īpašs māls, sajaukts ar argana eļļu, un tā patiesais uzdevums ir nevis bojāt, bet gan uzlabot blondīnes skaistumu.

"Vakaros Fiona, no rītiem skaistule," ar humoriņu lietai pieiet Katrīne. Sporta žurnālistes sekotāji, kam patīk šādi amizanti jociņi, steiguši atzīmēt bildi ar patīk, kā arī turpināt jokot par Šreka tēmu, spriežot, ka, ja Katrīne ir Fiona, kas gan ir viņas vīrs, pazīstamais hokejists Kaspars Saulietis?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!