Foto: Instagram.com/katyajuja555/
Jūrmala ir iecienīta Krievijas šovbiznesa spīdekļu atpūtas vieta vasarās, tomēr ne visu ilgas attaisnojas. Pirmā viesošanās šeit vilšanos sagādājusi arī šova "Дом-2" dalībniecei un sabiedrības dāmai Katjai Žukai.

Jūnija izskaņā Katja ar savu draugu Oļegu un meitiņu Nikolu atbraukusi uz Jūrmalu, un, kā jau tas ierasts mūsdienās, ar pirmajiem iespaidiem nekavējoties dalījusies "Instagram" profilā.

"Ko lai saka? Skaista, ērta sādžiņa. Bet jūra gan ir "пипец". Kilometrs jābrien, lai dziļums sāktos. Ūdens pilns ar aļģēm," sūkstījusies Katja.

Vislielāko satraukumu pie ērtībām pieradušajai dāmai sagādājis pludmales zviļņu trūkums Jūrmalā.

"Tur visi guļ uz pārklājiem vai dvieļiem. Īsāk sakot, es tikko pabiju 1998. gada Aluštā. Pilnam kolorītam vēl tikai pietrūka tantiņu, kas klaigātu un piedāvātu karstu kukurūzu vai pīrādziņus ar kartupeļiem vai kāpostiem," ar Krimas pilsētiņu aizgājušajā desmitgadē Jūrmalu salīdzinājusi Žuka.

Vēlāk gan viņa atradusi, kur piesēst, un "Instagram" publicētie foto liecina, ka atpūta "sādžiņā" izvērtusies gana jauka, un beigu beigās daiļaviņa atzinusi, ka Jūrmala tomēr ir lieliska vieta.

Приехали в Юрмалу . Ну что сказать ?))) красивая , уютная деревушка 🤗 но "море" это пипец ... Километр надо пройти по нему , что бы глубина началась 🙄🙄🙄 ВОда вся в тине😝 Николь из Тины замок построила 😂🙈 пляж чистый и мягкий песочек . А лежаки ???? Где они ???? Там все лежат на покрывалах и полотенцах 😫😫😫Короче , я только что побывала в 1998 году в Алуште 😕 для полного колорита не хватало бабушек которые кричат : "кукуруза горячая ; пирожки с картошкой , с капустой"

A photo posted by Катя Жужа (@katyajuja555) on Jun 24, 2016 at 9:23am PDT

Погнали в аквапарк 🐋🐋🐋

A photo posted by Катя Жужа (@katyajuja555) on Jun 25, 2016 at 3:57am PDT

Все же , Юрмала прекрасна 😍

A video posted by Катя Жужа (@katyajuja555) on Jun 25, 2016 at 1:45pm PDT

Жаркоооооо 🔥🔥🔥

A photo posted by Катя Жужа (@katyajuja555) on Jun 25, 2016 at 2:52pm PDT

Нашли лежаки 😉👌

A photo posted by Катя Жужа (@katyajuja555) on Jun 26, 2016 at 1:34am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!