Foto: DELFI

Nopietnu lēmumu pieņēmusi vairākos pašmāju šovos iepazītā blondā draiskule Violeta Stepanova (attēlā) – viņa ar niecīgu summu kabatā dosies laimes meklējumos uz Dāniju.

Kā sarunā ar "Delfi Izklaidi" atzina Violeta, šī nav pirmā reize, kad viņa izmēģinās peļņu ārpus dzimtenes robežām – savulaik uzņēmīgā jaunkundze strādājusi Norvēģijā un Anglijā.

Tagad viņa par savu ceļamērķi izvēlējusies Dāniju, un Latviju pametīs jau šajā nedēļas nogalē – ar vienvirziena biļeti un 100 eiro kabatā, vēsta portāls "Skaties".

"Delfi Izklaidei" Violeta neslēpj, ka ir nedaudz sabijusies, bet ne par to, kas viņu gaida galamērķī – viņu baida pats lidojums, jo meitene sen nav pārvietojusies ar lidmašīnu.

Violeta cer, ka Dānijā izdosies nodrošināt sev cienīgu dzīvi un iekrāt mācībām, un tas arī bijis iemesls pieņemt šo lēmumu – bez skaidra plāna uz nezināmu laiku pamest mīļoto vīrieti, draugus un ierasto vidi.

"Mīļotais negrib, lai braucu, bet nu ko lai dara!? Jābrauc vien ir," sevi ierasti tieša ir Violeta.

Par to, kā izvērtīsies dzīve svešumā un kad viņa varētu atgriezties, vēl pāragri spriest, bet pievilcīgā gaišmate, kura, starp citu, var lepoties ar metinātājas diplomu, ir pozitīvi noskaņota.

"Kas neriskē, tas nedzer šampanieti!" seno patiesību atgādina daudz pieredzējusī šovu dalībniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!