Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) beidzot ir nobriedusi radīt vēl vienu pēcnācēju. Tiesa, dakteri ir nobažījušies, ka tas varētu apdraudēt viņas dzīvību.

Nesen plašākas sabiedrības novērtējumam sniegs Kardašjanu ģimenes realitātes šova "Keeping Up With The Kardashians" jaunākas sērijas, kas tiks demonstrēta šīs nedēļas beigās, video tīzeris, kurā Kima savai ģimenei pavēsta satraucošus jaunumus.

"Es mēģināšu tikt pie vēl viena bērniņa," videoklipā paziņo Kima. Savukārt nākamajā ainā viņa viesojas pie ginekologa. Turpinājumā sieviete skaidro, ka ārsti esot nobažījušies par viņas veselību.

"Es gribu, lai maniem bērniem ir brāļi un māsas, bet ārstiem šķiet, ka tas varētu apdraudēt manu veselību," skaidrojusi Kima.

Bažas paudusi arī Kardašjanu klana māmuļa Kristena. "Es negribu, lai dari kaut ko tādu, kas varētu apdraudēt tavu dzīvību," sacījusi Kimas mamma.

Kima savam vīram, amerikāņu reperim Kanjem Vesta dāvājusi divus bērnus – meitu Nortu un dēlu Seintu. Jau aizvadītā gada vasarā viņa savas ģimenes TV šovā sacīja, ka mīļotais viņu mēģinot pierunāt radīt vēl kādu bērniņu.

Sieviete nekad nav slēpusi, ka viņas abas grūtniecības bijušas sarežģītas. Turklāt dakteri jau agrāk viņu brīdinājuši, ka trešā bērna iznēsāšana varētu būt problemātiska.

Tiesa, Kimas prātu pērn nodarbināja vēl kāda liksta – sieviete bija norūpējusies, ka pēc trešā mazuļa dzemdēšanas viņas vagīna ļoti izmainīsies un vairs nebūs tāda, kāda tā bija agrāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!