Foto: Instagram.com/1dayumay/
Augustā 46 gadu vecumā aizsaulē devās amerikāņu kultūrists un slavenību treneris Ričs Piana, kurš savas dzīves laikā neslēpa – viņš ir steroīdu piekritējs. Tagad atklājušies jauni fakti par sportista ikdienas paradumiem, kas, iespējams, vainojami viņa nāvē.

Piana augusta vidū piedzīvoja sabrukumu un tika izsaukta ātrā palīdzība. Viņa draudzenei Šanelai Džensenai bija aizdomas, ka vīrietis kaut ko pārdozējis. Kultūrists nereaģēja uz notiekošo, tāpēc viņš tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika izraisīta mākslīgā koma, bet viņš no tās neatmodās, un dažas nedēļas vēlāk sportista sirds apstājās.

Allaž modrais izdevums "TMZ" šoruden vēsta, ka Piana ikdienā lietojis dažādus uztura bagātinātājus un anaboliskos steroīdus. Tāpat arī kultūrista draudzene policijai atklājusi, ka viņš katru dienu šņaucis kofeīnu saturošu proteīna pulveri.

Piana, uzņemot pulveri caur degunu, apdraudējis savu dzīvību. Tiek vēstīts, ka proteīna pulveri, kuru viņš šņaucis, paredzēts sajaukt ar ūdeni un uzņemt orāli, bet kultūrists ignorējis lietošanas instrukciju un rīkojies pats uz savu galvu.

Pulveris, kuru viņš bija iecienījis, satur kofeīnu, un tas ir paredzēts, lai pirms treniņa vairotu mundrumu un veicinātu enerģijas pieplūdumu.
Foto: Vida Press

Nevienam nebija noslēpums, ka Piana ir aizrāvies ar steroīdiem. Viņš tos lietoja vairāk nekā 25 gadus, un, lai gan daudzi vīrieti brīdināja, ka tie nodara ļaunumu veselībai, viņš spītīgi turpināja tos uzņemt.

Savukārt pērn Piana aicināja citus kultūristus nesekot viņa piemēram. "Nav nekāda iemesla lietot steroīdus, jūs tikai nodarīsiet pāri savam ķermenim, jūs darīsiet pāri paši sev," vietnē "YouTube" publicētā video pērn pavasarī savus fanus uzrunāja kultūrists, kurš, taisnības labad gan jāsaka, nonāca lielās pretrunās, jo pats turpināja lietot steroīdus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!