Foto: Vida Press
Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa fanus interesē ne tikai puiša sniegums spēles laukumā, bet arī viņa privātā dzīve. Tā kā vismaz pagaidām nav zināms, ka kādai daiļavai izdevies iekarot sportista sirdi, uzmanība tiek pat tām daiļaviņām, kurām ar Porziņģi bijis virtuāls flirts.

Gada sākumā lielu uzmanību gan ASV, gan Latvijā izpelnījās modele Abigaila Rečforda, kurai ar saviem foto "Instagram" tīklā bija izdevies pievērst Porziņģa uzmanību. Īstas jūtas starp abiem gan neuzplauka, bet pēdējā laikā Abigailas vārds tika saistīts ar citu basketbola zvaigzni – Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" spēlētājs Kleju Tompsonu.

Nedz "Instagram" modele, nedz sportists mēnešiem ilgi šīs runas nekomentēja, bet šonedēļ Tompsons spriedelējumiem par abu iespējamajām attiecībām pielicis punktu.

Kā vēsta izdevums "The New York Post", viesojoties radio šovā "95.7 The Game", viņš, atbildot uz jautājumu, vai kādai daiļaviņai uzticēts vest pastaigā sportista suni Roko, atklāja, ka tādas sievietes viņa dzīvē nav.

"Es mēģinu atrast piemērotu dāmu. Tas būtu jauki," sarunā atzinis basketbolists, apliecinot, ka viņa sirds ir brīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!