Foto: Privātais arhīvs

Daudzi savu ikdienu nespēj iedomāties bez regulāras dzīvošanās sociālajos tīklos un nemitīgas ielūkošanās viedtālruņa ekrānā. Viens no populārākajiem sociālajiem tīkliem ir foto blogu vietne Instagram, kuru katru dienu pārpludina miljoniem selfiju, ēdienu bildīšu un citu momentuzņēmumu. DELFI Izklaide piedāvā apkopojumu ar desmit populārākajām latviešu šovbiznesa zvaigznēm Instagramā.

1. vieta

Topa līderis - populārais dziedātājs Markus Riva (attēlā) jeb markusriva piesaistījis vairāk nekā 105 tūkstošus sekotāju. Mūziķis ir gards kumosiņš visiem tiem, kuri vēlas pamielot acis ar seksīgiem selfijiem, kailu Rivas torsu un citām plikiņām ķermeņa daļām.

2. vieta


Slavenā un nopelniem bagātā supermodele Ginta Lapiņa (attēlā) vietnē Instagram atrodama ar segvārdu gintapalina, un viņa ir pati populārākā latviete šajā sociālajā tīklā.

Skaistule jau piesaistījusi vairāk nekā 58,6 tūkstošus sekotāju. Pievilcīgā blondīne priecē ar selfijiem, ceļojumu bildītēm un foto, kuros iemūžinātas viņas darba aizkulises. Tāpat viņa nereti padalās ar zīmīgiem citātiem un aforismiem.

3. vieta

Dažādu televīzijas raidījumu vadītājs un šovmenis Renārs Zeltiņš (attēlā) vietnē Instagram atrodams ar vārdu renarszeltins. Viņš var palepoties ar vairāk nekā 31 tūkstoti sekotāju, un Renāra foto blogs izceļas ar to, ka viņš nevairās fanus iepriecināt ar komiskām, ērmīgām un jancīgām bildītēm. Zeltiņš vērienīgi atspoguļo savas ikdienas gaitas - gan ampelēšanos Ghetto Games pasākumos, gan gozēšanos dažādos burziņos.

4. vieta

Mūziķis Dons jeb dons_lv jau sapulcējis gandrīz 27 tūkstošus susuriņu, kas ar milzīgu aizrautību seko līdzi mākslinieka dzīvei sociālajā tīklā Instagram. Dziedātājs priecē ar dabas ainavu momentuzņēmumiem, ceļojumu bildītēm, dažādiem aforismiem un arī jociņiem. 

Tie, kas seko līdzi Dona gaitām, būs pamanījuši, ka pēdējā laikā viņam izveidojusies cieša draudzība ar grupas Prāta vētra puišiem, un nereti dziedātāja publicētajos foto parādās arī Māris Mihelsons, Kaspars Roga (abi attēlā) un pārējie apvienības dalībnieki.

5. vieta

Reperis Gatis Irbe jeb Gacho (attēlā labajā pusē), kurš Instagram atrodams ar vārdu gachoofficial, piesaistījis vairāk nekā 21,8 tūkstošus sekotāju. 

Mākslinieks savā foto blogā atspoguļo ne tikai profesionālās gaitas un koncertu aizkulises, bet arī pavisam ikdienišķus notikumus. Tāpat reperis nereti iepriecina fanus ar video sižetiem. Jāatzīmē, ka Gatis nav saslimis ar selfiju sērgu - viņa Instagram blogā pagrūti atrast kādu pašbildīti.

6. vieta

Dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā) jeb aija_andrejeva var palepoties ar 16,1 tūkstoti Instagram sekotāju. Dziedātāja visbiežāk publicē bildītes, kurās iemūžinātas viņas uzstāšanās un koncertu aizkulises, taču nereti fani tiek iepriecināti arī ar kādu simpātisku selfiju vai foto no mākslinieces ikdienas gaitām un ceļojumiem.

7. vieta

Dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) Instagram atrodams ar vārdu laurisreiniks. Viņš piesaistījis vairāk nekā 15,7 tūkstošus sekotāju. Mūziķis ļoti cenšas, lai viņa faniem nenāktu vilties - Reiniks vērienīgi atspoguļo ne tikai profesionālās, bet arī ikdienas gaitas. Tāpat mākslinieks nevairās publicēt pa kādam komiskam un smieklīgam foto, un arī izdarības dažādās mājas ballītēs nereti tiek izliktas publiskai apskatei.

8. vieta

Mūziķis Ralfs Eilands (attēlā) jeb ralfseilands sapulcējis vairāk nekā 12,1 tūkstoti sekotāju. Kā jau tas piedienas dziedātājam, arī Eilands savā foto blogā atspoguļo koncertu mirkļus un momentuzņēmumus, kas tapuši aizskatuvē. Tāpat mākslinieks priecē fanus ar ceļojumu bildītēm un dabas ainavām. Šad un tad atbalstītāju novērtējumam tiek sniegts arī kāds jestrs video.

9. vieta

Skatuves dīva Linda Leen (attēlā labajā pusē) jeb linda_leen_ jau piesaistījusi 11,5 tūkstošus fanu. Dziedātāja var palepoties ar, iespējams, krāšņāko pašmāju šovbiznesa zvaigžņu Instagram foto blogu. Mākslinieces kaislība ir ceļošana, ko viņa vērienīgi arī atspoguļo savā profilā, regulāri iepriecinot fanus ar skaistiem attēliem, kuros iemūžināti dabas skati un arhitektūras pieminekļi. Tāpat dziedātāja nesmādē arī ēdienu bildēšanu, un nereti šie momentuzņēmumi tiek papildināti ar kādu recepti aprakstā.

10. vieta

Dziedātāja Liene Greifāne (attēlā), kura Instagram atrodama ar vārdu lienegreifane, piesaistījusi 7,6 tūkstoš sekotāju. Mākslinieces publicēto attēlu tematika ir raiba kā dzeņa vēders - mūziķes profilā aplūkojami gan selfiji, gan ģimenes foto, gan ceļojumu mirkļi, gan koncertu aizkulises un daudzi citi svarīgi dzīves notikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!