Foto: Publicitātes foto

Jaunais komiķis un šova Nākotnes pagrabs vadītājs Edgars Gailītis jeb Toretto (attēlā) trešdienas, 28. janvāra, vakarā meties palīgā sirmgalvei, kurai Zolitūdes tumšajās ielās uzbrucis bruņots ļaundaris.

"Pavēlu vakarā, pirms desmitiem, gāju pa Zolitūdi. Tur ir tāds rajons, kur ielas parasti tumšas, cilvēki staigā minimāli. Izgāju no veikala, apgriezos ap mājas stūri un ieraugu skatu - kaut kāds apdolbījies nariks stāv pie večiņas un kaut kādā veidā mēģina izraut viņai somu.

Pašam rokās nazis vai skalpelis. Bet nu apdolbījies tā, ka ar pūlēm to somiņu rausta," sarunā ar DELFI Izklaidi notikumus atceras Toretto. Tajā brīdī jaunais humorists pat nav apdomājis to, vai pats kailām rokām spēs aizturēt bruņoto ļaundari.

Viņu pārņēmis tāds niknums, ka Toretto meties virsū neģēlim. Slidenā ietve diemžēl darījusi savu - Toretto, mēģinot iespert zaglim, paslīdējis un vēkšpēdus nozvēlies uz ielas.

"Šis man metas virsū ar savu skalpeli, tantiņa kliedz, bet es guļu zemē un nesaprotu - kas par sviestu? Tas viss mani tā izsita no sliedēm, ka vairs neatbildēju par to, ko daru. Piecēlos un iedevu tam narikam riktīgi štangā. "

Kautiņa laikā gan arī uzbrucējs paspējis apskādēt Toretto, iegriežot komiķim rokā ar nazi, taču, par laimi, viss beidzies bez īpašiem savainojumiem. "Beigās šis parāva vagu prom. Parunājos ar tantiņu, viņa bija pārbijusies.

Domājām, ko darīt? Saukt policiju, nesaukt? Izlēmām, ka nav jau jēgas, jo vairs jau neviens neko neglābs," skaidro Toretto. Viņš spriež, ka šādās situācijās ļaudis var paļauties tikai uz līdzcilvēkiem un izsaka cerību, ka ikviens viņa vietā būtu rīkojies tāpat un nedomādams mestos palīgā.

"Labi, ka es trāpīju īsto momentu - pagriezos ap stūri tieši brīdī, kad nariks uzbruka tantiņai. Brīdī, kad ieraugi šādu skatu, tu jau nedomā, vai zaglis apbruņots, bet meties palīgā. Es ceru, ka jebkurš, kurš tajā brīdī būtu manā vietā, pat Raspopovs, nevis pagrieztos un aizietu, bet censtos palīdzēt vecajai kundzei," cerību izsaka jaunais šovmenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!