Šonedēļ starptautiskās sabiedrības uzmanību izpelnījās ASV pirmā lēdija Melānija Trampa – viņa, dodoties uz vētrā "Hārvijs" skartajām teritorijām, bija izvēlējusies pārlieku smalkas kurpes. Tiesa, viss liecina, ka kritika un pat izsmiekls Trampas stilu neietekmēs.

Sestdien, 2. septembrī, ASV prezidents Donalds Tramps kopā ar kundzi no Vašingtonas devās uz Teksasu, lai tiktos ar vētrā "Hārvijs" cietušajiem.

Preses fotogrāfu uzņemtie kadri liecina – arī šoreiz Melānija palikusi uzticīga savam stilam. Ceļu no Baltā nama uz helikopteru viņa mērojusi smalkās augstpapēžu kurpītēs, neņemot vērā nedz lietaino laiku, nedz iepriekš izskanējušo kritiku par šādu apavu izvēli, dodoties uz teritorijām, kuras izpostījusi vētra.

Jau vēstīts, ka pēc Trampu pirmā brauciena uz vētrā "Hārvijs" cietušo Teksasu sociālajos tīklos un ārvalstu medijos ļaudis metās izsmiet un kritizēt Trampas kurpju izvēli, norādot, ka šāda pirmās lēdijas pucēšanās laikā, kad daudzviet ASV ļaudis cīnās par izdzīvošanu plūdu dēļ, nav pieņemama.

Tiesa, izkāpjot no lidmašīnas Korpuskristi Teksasā, ASV pirmā lēdija apavus bija pārvilkusi, augstpapēžu kurpītes nomainot pret ērtām baltām kedām, tomēr viņas augstpapēžu kurpes savu jau bija paveikušas, dodot jaunu iemeslu cilvēku nepatikai pret Trampu ģimeni un pārliecībai, ka viņi ne vienmēr jūt saikni ar realitāti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!