Foto: Privātais arhīvs
Sestdien, 19. maijā, jubileju svinēs populārā Krievijas dažādu televīzijas projektu vadītāja Ļera Kudrjavceva – viņai apritēs 47 gadi. Nesen tapis zināms, ka viņa ir otrā bērna gaidībās.

2013. gada vasarā Kudrjavceva mija gredzenus ar hokejistu Igoru Makarovu, kuram šoruden apritēs 31 gads. Viņš, starp citu, ir tikai trīs gadus vecāks par Ļeras pirmdzimto dēlu Žanu Linjuku, kurš pasaulē nāca viņas pirmajā laulībā.

Kā vēsta Krievijas mediji, Ļera kādā intervijā pirms aptuveni diviem gadiem atzina, ka abi ar vīru ļoti vēloties bērniņu, taču viņai nesanāk palikt stāvoklī. Beidzot viņiem izdevies piepildīt sapni par kopīgu atvasi.

Lai gan nedz Ļera, nedz viņas vīrs ziņas par grūtniecību nav publiski komentējuši, Krievijas mediji no pārim pietuvinātiem avotiem uzzinājuši, ka televīzijas zvaigzne ir mātes cerībās, un ziņas par šo priecīgo notikumu publiskajā telpā parādījās jau pirms vairākiem mēnešiem.

Kā liecina Makarova nesen publicētie foto, arī Ļeras auguma aprises ir acīmredzami izmainījušās – viņai jau ir manāms grūtnieces vēderiņš.

Jāatzīmē, ka 2011. gada vasarā Kudrjavceva piedzīvoja ļoti smagu triecienu. Tolaik 40 gadus vecā televīzijas zvaigzne piedzīvoja spontāno abortu un zaudēja savu un dziedātāja Sergeja Lazareva kopīgo vēl nedzimušo bērniņu.

"Mēs ar Sergeju ilgi plānojām šo bērniņu – neviens negaidīja, ka notiks spontānais aborts. Sajūta, ka mūs kāds būtu nolādējis," toreiz atzina Ļera, atklājot, ka abi ar Lazarevu vairākus gadus bija mēģinājuši tikt pie mazuļa.

С великим праздником 9 мая!!!

A post shared by IM82 (@igor_makarov82) on May 9, 2018 at 7:56am PDT

🔝

A post shared by IM82 (@igor_makarov82) on May 2, 2018 at 2:46pm PDT

Roma vs Liverpool 💏

A post shared by IM82 (@igor_makarov82) on May 1, 2018 at 7:51am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!