Foto: DELFI

Kopš populārās Radio SWH rīta programmas BB brokastis pēdējā raidījuma aizritējusi jau nedēļa. Kamēr kādreizējais raidījuma veidotājs Fredis jau paguvis iejusties jaunā BB brokastu aizstājēja Rīta svītas vadītāja ampluā, omulīgais Kaspars Upacieris jeb Ufo nu ar prieku izbauda nesteidzīgus rīta cēlienus.

"Brīvos rītus izmantoju pēc pilnas programmas un jūtos vienkārši fantastiski. Piemēram, nesen pirmo reizi astoņu gadu laikā varēju uz skolu aizvest savu dēlu.

Padomājiet, kas tas ir par laiku! Tādēļ par šādu neierastu dienas ritmu patiesi priecājos," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Ufo.

"Man tagad ir pilnīgi brīvi rīti un vakari, un šai laikā beidzot varu darīt, ko vien gribu. Arī pagulēt varu krietni ilgāk, un no ieraduma agri celties esmu jau tikpat kā atradinājies," priecājas ētera balss.

Taujāts, kādi ir Ufo profesionālie plāni un ar ko populārais komiķis plāno nodarboties turpmāk, Ufo atbild noslēpumaini, vien piebilstot, ka jau pavisam drīz viņu atkal varēsim gan redzēt, gan dzirdēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!