Foto: Privātais arhīvs

Ezotērikas ekspertes Elitas Drākes prognozes par smagu gada sākumu Latvijā ir piepildījušās – medijus pāršalc ziņas par vienu likstu pēc otras. Arī vienmēr pozitīvo un iedvesmojošo dizaineri Kristīni Deimon (attēlā) piemeklējusi neraža – avārijā cietis viņas auto.

Trešdienas, 20. janvāra, pēcpusdienā Deimon, kura pašlaik ir sava otrā bērniņa gaidībās, ievietoja Facebook bildi, kurā redzams sabojāts Audi, ar parakstu: "Tā mans vīrietis mīl manu mazulīti!"

Kā jau tas bija sagaidāms, foto izraisījis satraukuma vētru dizaineres atbalstītāju vidū. Dizainere uzreiz nomierinājusi fanus, ziņojot, ka pašiem viss esot kārtībā, lai gan auto visai pamatīgi cietis.

Avārija notikusi uz Valmieras - Rīgas šosejas puteņa laikā. Kā atklāj Deimon, pie stūres bijis viņas mīļotais vīrietis, kurš nav novaldījis spēkratu un iebraucis autobusā.

Zīmīgi, ka arī pagājušā gada janvāra beigās Deimon braucamajam atgadījās ķibele. Toreiz dizaineres auto gaišā dienas laikā izdemolēja zagļi, kuri bija iekārojuši zvaigznes salonā atstātās mantas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!