Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā pašmāju medijus pāršalca vēsts, ka basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Jānis Porziņģis ir saderinājies ar amerikāņu modeli Gabrielu Neriju. Lai gan vasarā abi vēl dūdoja kā divi iemīlējušies balodīši, šoruden uzvirmojušas runas, ka pāris izšķīries.

Tie, kuri cītīgi seko līdzi Porziņģu ģimenes gaitām, pamanījuši, ka Gabriela un Jānis no saviem "Instagram" foto blogiem nesen izdzēsuši visas kopbildes. Mīlētāji jau labu laiku nav manīti arī viens otra "Instagram" īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām.

Vērīgākie modeles bildēs arī pamanījuši, ka no viņas zeltneša pazudis spožais saderināšanās gredzens, kuru Jānis viņai pasniedza 3. februārī pēc aptuveni gadu ilgas draudzības. Gabriela joprojām aktīvi dokumentē savu dzīvi Ņujorkā, tiesa, pēdējā laikā daiļā modele sākusi dalīties ar dažādiem iedvesmojošiem citātiem un domugraudiem.

Savukārt Jānis sociālajos tīklos jau labu laiku klusē un sekotājiem nav sniedzis pilnīgi nekādas ziņas par to, ko viņš dara.

Ņemot vērā to, ka agrāk abi visai bieži sociālajos tīklos atspoguļoja savus kopā būšanas mirkļus, bet tagad visas bildītes pazudušas, publiskajā telpā uzvirmojušas runas, ka pāris, iespējams, nolēmis iet šķirtus ceļus.

"Delfi Izklaide" atgādina, ka vasarā Gabriela bija atbraukusi uz Latviju paciemoties pie Jāņa ģimenes Liepājā. Abi mīlētāji līksmoja arī bāra atklāšanā Rīgā.

Tāpat arī Jāņa līgava virtuālajā vidē atskaitījās, ka cītīgi mācās latviešu valodu. Pošoties atpakaļ uz Ņujorku, modele neslēpa, ka Latvijā jau jūtoties kā mājās un labprāt kādreiz arī pārceltos šeit uz dzīvi.
Foto: Личный архив
View this post on Instagram

Headed to a masquerade ball! But my friend has my mask 💁🏼‍♀️🎭 🤷🏼‍♀️

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on Oct 27, 2018 at 6:41pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!