Foto: Vida Press

Šonedēļ pasauli pāršalca priekpilna vēsts, ka pasaulē nācis amerikāņu tabloīdu un TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta trešais kopīgais bērns – pirmdien, 15. janvārī, surogātmāte laida pasaulē pāra meitiņu. Noslēpumainība, kas apvija gaidību laiku, likusi izskanēt dažādiem minējumiem.

Jau labu laiku tiek mēļots, ka Kardašjanu dinastijas jaunākā pārstāve, Kimas pusmāsa Kailija Džennera ir mātes cerībās. Tiesa, ģimene šīs runas nav oficiāli apstiprinājusi, bet ogles baumu ugunskuram piešāvis fakts, ka Kailija vairākus mēnešus vairījusies no iziešanas sabiedrībā.

Aizvadītās nedēļas izskaņā sociālajos tīklos izplatījās runas, ka Kailijai sākušās dzemdības un viņa nogādāta slimnīcā, un Kardašjanu ģimenes kvēlākie pielūdzēji izvirzījuši neprātīgu teoriju – Kimas jaunākā pusmāsa esot iznēsājusi un laidusi pasaulē viņas meitiņu.

Jau vēstīts, ka Kardašjanas un Vesta trešā bērna surogātmātes vārds tika turēts lielā slepenībā. Zināms bija vien tas, ka viņa esot precējusies divu bērnu māte. Slavenību fotogrāfiem vairākkārt izdevās iemūžināt noslēpumaino sievieti, bet drošības apsvērumu dēļ tabloīdos publicētajās bildēs viņas seja tika slēpta.

Arī pati Kima, viesojoties dažādos televīzijas šovos, bija noslēpumaina par sievieti, kura iznēsā viņas atvasi, vien atklājot, ka viņas un vīra izvēlētā surogātmāte esot ļoti jauka sieviete, kurai viņa no sirds uzticas.

Tiesa, kā vēsta izdevums "The Daily Mail", daudzi uzskata, ka visa epopeja par un ap pāra izvēlēto surogātmāti esot bijis veikls triks, kas mākslīgi iestudēts, lai slēptu to, ka patiesībā bērna iznēsāšana uzticēta Kailijai.

Kardašjanu dinastija šo fanu izvirzīto teoriju pagaidām nav komentējusi, bet, kā vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji, skaidrs ir viens – kamēr Kailija vairīsies no iziešanas sabiedrībā, dažādas baumas un minējumi nerimsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!