Foto: Vida Press

Amerikāņu modele, ikgadējā "Padauzu gājiena" patronese Ambera Rouza, kura savulaik karjeru sāka kā striptīza dejotāja, satraukusi fanus, paziņojot, ka veiks krūšu samazināšanas operāciju.

Kuplas krūtis un milzu dibens Amerai palīdzējis bruģēt ceļu uz slavas virsotnēm, tāpēc daudzi bijuši neizpratnē, kad daiļava šonedēļ sociālajos tīklos izplatījusi vēsti, ka samazinās krūtis.

Kā vēsta izdevums "People", Rouza "Instagram" īsajos video stāstiņos padalījusies ar ziņu, ka "man tiks veikta krūšu samazināšanas operācija".

Tāpat arī modele atklājusi, ka viņa jūtoties nedaudz nobijusies, bet tajā pašā laikā arī patīkami satraukta.

Vēlāk viņa publiskojusi video, kurā iemūžināta kopā ar plastikas ķirurgu, kurš skaidrojis, ka, lai gan Ambera esot ļoti skaista un sievišķīga, viņa vēloties justies nedaudz brīvāk, tāpēc pieņemts lēmums samazināt krūtis.

Pirms kāda laika modele saviem faniem atzina, ka labprāt vēlētos samazināt krūtis, jo tās esot ļoti smagas un radot mugurassāpes. "Es nevaru uzvilkt jaukus, mazus topiņus, apakšā nepavelkot omīšu krūšturi," publiski sūkstījās Rouza, kura šonedēļ beidzot īstenojusi savu nodomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!