Foto: Privātais arhīvs
Oficiāli vasara noslēgsies 22. septembrī, un tā mums atstājusi ne tikai daudz jauku fotomirkļu, bet arī atmiņas par īpaši laimīgiem notikumiem – kāzām.

Jau vasaras sākums iezīmēja pozitīvo tendenci – Latvijā populāri cilvēki kuplā pulciņā bija nolēmuši oficiāli noformēt savas attiecības vai nopietnos nolūkus apliecināt ar bildinājumu.

Kā vasara sākās, tā arī aizritēja, un ik pa brīdim varējām priecāties par sabiedrībā zināmu personu īpašajiem mirkļiem, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz desmit skaļāk izskanējušajām šīs vasaras laulībām.

'Sapņu līgava' Kokoreviča kļuvusi par Rubeņa sievu

Foto: Privātais arhīvs

Īsi pirms Līgo svētkiem apprecējies viens no skaistākajiem Latvijas pāriem – gleznotāja un bijusī realitātes šovu zvaigzne Ieva Kokoreviča un bijušais kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis (abi attēlā kāzu dienā).

Lasīt vairāk

Apprecējies dziedātājs Emīls Balceris

Foto: Instagram.com/rududum/

Priecīgas pārmaiņas privātajā dzīvē septembra vidū piedzīvojis populārās pašmāju grupas "Musiqq" solists Emīls Balceris – viņš apprecējies ar savu ilggadējo draudzeni Ievu Ozoliņu (abi attēlā kopā ar draugiem).

Lasīt vairāk

Apprecējusies LTV daiļā laika ziņu meitene Daira

Foto: Instagram.com/dairazizi/

Augusta izskaņā par precētu sievu kļuvusi arī simpātiskā Latvijas Televīzijas laika ziņu meitene un žurnāliste Daira Kokoreviča.

Lasīt vairāk

Seksīgā dvīne Drozdoviča kļuvusi par precētu sievu

Foto: Facebook.com/katherine.dvines

Šovasar par precētu sievu kļuvusi viena no māsiņu dueta "Dvīnes" pārstāvēm – Katrīne Drozdoviča. Viņa mijusi gredzenus ar hokejistu Edgaru Dīķi (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Apprecējusies dziedātāja Sabīne Berezina

Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju sabiedrībā zināmu cilvēku dzīvē šī vasara paiet īstā mīlestības zīmē. Tiem laimīgajiem, kuri nolēmuši iestūrēt laulības ostā, pievienojusies arī dziedātāja Sabīne Berezina.

Lasīt vairāk

Edgars Jaunups apprecējis savu Katrīnu

Foto: Privātais arhīvs

Jūnija sākumā priecīgu notikumu piedzīvoja politiķis Edgars Jaunups – viņš mija gredzenus ar savu izredzēto Katrīnu Leiškalni (attēlā).

Lasīt vairāk

Apprecējusies Leiškalna jaunākā meita Dārta

Foto: Instagram.com/leiskalne/

Šogad bijušā politiķa Kārļa Leiškalna ģimenē netrūkst priecīgu notikumu – jūnijā pie vīra izgāja viņa vidējā meita Katrīna, bet nu gredzenus mijusi arī jaunākā meita Dārta.

Lasīt vairāk

Tieslietu ministrs Rasnačs apprecējies ceturto reizi

Foto: Privātais arhīvs/Facebook.com/dzintars.rasnacs

Priecīgs pavērsiens šovasar notika tieslietu ministra Dzintara Rasnača privātajā dzīvē – augusta vidū viņš Gruzijā apprecējies ar savu mīļoto sievieti Aldu Ozolu (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Apprecējies skaistais LNT pāris Rūta un Kaspars

Foto: Privātais arhīvs

Šī vasara pašmāju šovbiznesā rit īstā mīlestības zīmē, un laimīgo jaunlaulāto pulciņam pievienojies arī telekompānijas LNT pārītis Rūta Čivča un Kaspars Dvinskis (attēlā centrā).

Lasīt vairāk

Publicēts īpaši romantisks foto no Latvijas šovu fanu gaidītākajām kāzām

Foto: Kaspars Filips Dobrovolskis

Latviju pāršalkusi jauka ziņa – nepilnu pusgadu pēc publiskā bildinājuma šova "Izklausies redzēts" laikā laulības ostā iestūrējis aktieris Kristaps Rasims, apprecot kolēģi Baibu Neju.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!