Foto: Vida Press
Ja cilvēkam ir brangi un tvirti pupi, panākumi, nauda un slava ir automātiski garantēti, un atliek vienīgi par savu ķermeni regulāri atgādināt cilvēkiem, kas šim pupainim seko līdzi sociālajos tīklos.

Tieši tā rīkojas arī 35 gadus vecā britu "mediju personība" Džodija Mārša (attēlā), kuras Facebook un Instagram profili ņirb no krāšņām krūšu bildītēm.

Tetovētā skaistule šai lietai pieiet ārkārtīgi radoši - "selfijus" viņa uzņem gan ar mājdzīvniekiem uz krūtīm, gan ar cepuri galvā, gan ar plīša zaķīti rokās.

Briti Džodiju Māršu dievina - viņa kaila pozējusi daudziem vīriešu žurnāliem, piedalījusies Big Brother šovā, 27 gadu vecumā sarakstījusi autobiogrāfiju un pat izveidojusi pati savu televīzijas realitātes šovu Totally Jodie Marsh.

Savulaik producenti Džodiju Māršu atklāja kādā klubā, kur viņa nodarbojās ar erotiskajām dejām, un kopš tā laika sieviete ne uz mirkli neļauj savai slavai izbālēt.

Māršai ir bijušas arī homoseksuālas attiecības, bet divas plašāk apspriestās attiecības ar vīriešiem beigušās traģiski - viens no viņiem draudzenei pārmeta personīgās higiēnas neievērošanu, bet otrs tā arī netika pie seksa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!