Foto: AFP/Scanpix

Pēc nesen notikušā sabrukuma un hospitalizēšanas amerikāņu reperis Kanje Vests beidzot izlaists no slimīcas un devies mājās. Tiesa, jaunākās ziņas liecina, ka viņa veselības stāvoklis joprojām ir apšaubāms, un šī iemesla dēļ mūziķa sieva Kima Kardašjana ir norūpējusies par abu kopīgo bērnu drošību.

Reperis ārstniecības iestādē uzturējās vairāk nekā vienu nedēļu, un trešdien viņš beidzot izrakstīts no slimnīcas, vēsta izdevums CNN.

Tiesa, tabloīdi noskaidrojuši, ka Vestu joprojām nomoka paranojas lēkmes, kuru iemesls ir pārstrādāšanās un bezmiegs. Anonīmi avoti izdevumam "People" izpauduši informāciju, ka viņa stāvoklis joprojām ir kritisks.

"Bērni Kanji slimnīcā neapciemoja. Kima ir norūpējusies par viņu drošību tēva sabiedrībā," šonedēļ "People" stāstījis kāds zinātājs, kurš arī piebildis, ka Kima ir ļoti satraukusies, kā pēdējā laika notikumi ietekmēs abu bērnu attiecības ar tēvu.

Vests un Kardašjana ir vecāki divām kopīgā atvasēm – trīs gadus vecajai meitai Nortai (attēlā kopā ar tēti) un nepilnu gadu vecajam dēliņam Seintam.

Psihoneiroloģiskajā slimnīcā Losandželosas pievārtē, kurā kopš pagājušās pirmdienas uzturējās reperis, pacientu bērniem vecākus ir atļauts satikt tikai pieaugušo uzraudzībā. Tiesa, Kardašjana tomēr nav riskējusi abas atvases aizvest apciemot tēvu.

"Kanji nomoka paranoja, un slimnīcas darbinieki nemitīgi uzrauga, lai viņa veselībai nedraudētu briesmas.

Kima katru dienu pavada vairākas stundas kopā ar savu vīru. Viņa ir pastāstījusi, ka tiek izmēģināti dažādi medikamenti un dozas, bet pagaidām nekas nelīdz, tāpēc ārsti ir nobažījušies," īsi pirms Vesta izrakstīšanas no slimnīcas izdevumu "People" informēja anonīmi avoti.

Savukārt tabloīds "Us Weekly" steidz ziņot, ka Vests, kurš ir vispārzināms darbaholiķis, pat slimnīcā nav spējis nosēdēt mierā un nestrādāt.

"Kanje ļoti grib strādāt. Viņš pat pieprasīja, lai uz klīniku tiek atvesta mūzikas ierakstu tehnika, lai viņš varētu ierakstīt dziesmas, atrodoties slimnīcas gultā.

Tāpat viņš pieprasīja savas modes līnijas skices. Viņš visu laiku grib strādāt, un Kima tikai turpina atkārtot, lai viņš beidzot atpūšas," dienu pirms Vesta došanās mājās no klīnikas stāstīja pārim pietuvināts avots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!