Foto: Vida Press
Deivids un Viktorija Bekhemi (abi attēlā) bieži vien tiek dēvēti ne tikai par vienu no skaistākajiem, bet arī atturīgākajiem britu slavenību pāriem. Laimīgā kārtā ir izgudroti sociālie tīkli, kas sniedz iespēju uz zvaigznēm palūkoties nedaudz citādākā gaismā, nekā tās tiek parasti atspoguļotas medijos.

Maijā par precētu sievu kļuva amerikāņu aktrise Eva Longorija. Kā vēsta tabloīdi, oficiālās ceremonijas un svinību lūgto viesu vidū bijusi virkne pasaulslavenu zvaigžņu, tajā skaitā arī Bekhemu pāris.

Pateicoties amerikāņu aktierim un dažādu TV raidījumu vadītājam Mario Lopesam, kurš arī bijis Longorijas kāzu viesu vidū, plašākai sabiedrībai atklājusies Viktorijas un Deivida draiskās personības šķautne.

Lopess savā "Instagram" blogā publicējis nelielus sižetiņus, kuros iemūžināts, kā Bekhemi kāzu svinībās uzdzīvojuši un ālējušies. Abi skaļā balsī dungojuši līdzi dziesmām, laiduši jestrus dančus un jautrojušies uz velna paraušanu.

Bekhemu pāra fani un britu mediji ir stāvā sajūsmā – tiek vēstīts, ka reti gadās Viktoriju un Deividu redzēt tik jautrā un priecīgā noskaņojumā.

#TBT Wedding was lit... #EvaAndPepeWedding

A video posted by Mario Lopez (@mariolopezextra) on May 26, 2016 at 3:41pm PDT

#TBT 80's Band was on point... #EvaAndPepeWedding

A video posted by Mario Lopez (@mariolopezextra) on May 26, 2016 at 3:43pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!