Ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans vairākkārt nonācis visu redzošās sabiedrības un mediju uzmanības lokā ar to, ka viņš savu "Toyota" džipu novietojis pagalam nepiemērotās vietās. Televīzijas kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" viņš izskaidrojis savu rīcību.

Taujāts, kāpēc mēdz parkoties tik agresīvi, Elbakjans apgalvojis, ka viņš vienmēr mēģinot savu automašīnu novietot pēc iespējas solīdāk, lai tā netraucētu gājējiem un tai būtu ērti tikt garām.

"Es izvēlos vietu pēc kaut kāda veselā saprāta, saprašanas," sacījis Elbakjans.

Elbakjans arī atsaucis atmiņā pērn pavasarī iemūžināto pārkāpumu, kad viņš savu apvidus auto bija novietojis uz "Latvijas Investīcijas un attīstības aģentūras" administratīvās ēkas kāpnēm.

Turpat netālu esošajā koncertzālē "Palladium" toreiz notika hiphopa projekta Mesa koncerts. Lai gan Elbakjans uz koncertu ieradies diezgan laicīgi, visas vietas esot bijušas aizņemtas. Tā nu viņš cilvēcīgi ar apsargu esot vienojies, ka savu spēkratu novietos uz kāpnēm, lai tas netraucētu citām automašīnām.

Noslēgumā vīrietis arī atzinis, ka atrast veidu, kā noparkoties, lai neviens viņam nepiesietos, viņam esot diezgan liels izaicinājums. Atgādinām, ka arī aizvadītā gada decembrī kāds aculiecinieks bija piefiksējis, ka Elbakjans savu auto atkal novietojis "kā saimniekam pienākas".

Pilnu raidījumu kanālā "STV Pirmā!" varēs noskatīties otrdien, 27. martā, pulksten 21.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!