Vismaz katra otrā meitene kādreiz dzīvē no kāda pretējā dzimuma pārstāvja saņēmusi jautājumu – vai meitenēm nav grūti sportot, jo sporta laikā taču kratās pupi? Drosmīgā dīdžejmeitene un Coyote Fly "kurinātāja" Lee, kura turklāt ir varenu krūšu īpašniece, beidzot visiem puišiem sniedz uzskatāmu atbildi.

Perfekto formu īpašniece publicējusi video, kurā viņa redzama kāda kardio treniņa laikā. Unikālais šajā video ir tas, ka sportošanas laikā kamera vērsta tikai un vienīgi uz viņas milzīgajām krūtīm.

Līdz ar to katrs interesents var gūt atbildi uz sen sasāpējušo jautājumu - kas notiek ar sievietes krūtīm sporta laikā? Kā apstiprina video, nekas ārkārtējs - tās seksīgi cilājas līdzi katrai sportistes kustībai, laižoties pašas savā unikālajā dejā.

Kamēr neskaitāmi vīrieši sociālajos tīklos jau pauduši sajūsmu par video, atzīstoties, ka tā vērošana viņus pašus vedina uz kardio tipa izdarībām, sievietes gaidās aiztur elpu.

Proti, kad beidzot rasta atbilde uz šo gadiem sasāpējušo jautājumu, atliek atminēt otru fitnesa mīklu - kas aktīvas lēkāšanas laikā darās puišu biksiņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!