Latvijas jaunā zvaigzne Edgars Toretto kārtējo reizi savācis vienkopus Latvijas seksīgākās daiļavas, tostarp, dizaineri Kristīni Deimon, un ar īpaši pikantu un izaicinošu video piesaka jaunu projektu.

"Jau pavisam drīz skatītāji tiks izglītoti un izklaidēti ar jaunu raidījumu - Krustojumi.lv izaicina slavenības. Raidījuma producents būs Ronalds Burnickis, un tas sastāvēs no trim daļām. Pārbaudīsim slavenību spējas parkoties, braukt ceļu satiksmē un sacensties ar kartingiem," DELFI Izklaidei atklāj Toretto.

Viņš uzsver, ka projekta ietvaros tiks pārbaudītas ne tikai slavenību braukšanas prasmes, bet arī spēja orientēties nestandarta situācijās uz ceļa.

Toretto būs raidījuma vadītājs, un, kas nav mazsvarīgi, projektu atbalsta un zvaigžņu braukšanas stilu vērtēs arī CSDD. Par šova seju izvēlēta Latvijas seksīgākā grūtniece, dizainere Kristīne Deimon.

Lai parādītu, ka nekādi joki nebūs, raidījuma komanda radījusi izaicinošu video. Toretto, Deimon un citu jaunie švītiņi, tērpušies melnos kostīmos, tajā izrāda luksus klases braucamos, tādā veidā vilinot Latvijas slavenības savos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!