Latvijas šovbiznesā slavenāko horeogrāfu Denisu Tumakovu daļa tautas vairs pat nepazīst. Dejotājs pēc ilgiem gadiem nogriezis savus garos, čirkainos matus, kas bija kļuvuši par viņa galveno atpazīstamības zīmi.

„Mati jau bija mans brends, taču nesen nolēmu tos nogriezt. Gribēju pāršķirt dzīvē jaunu lappusi, nogriezt visu veco informāciju. Tā arī izdarīju, un neko nenožēloju," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Tumakovs.

Pirmo reizi ar jauno sasuku plašākai sabiedrībai viņš atrādījās konkursā Supernova 2015, kur neiztrūkstoši bija fona dejotājs kādā no priekšnesumiem. Toreiz daļa tautas viņu pat neatpazina un runāja, ka Tumakovs šogad konkursā nedejo, bet uzstājas cits dejotājs.

Šova Dejo ar zvaigzni ceturtās sezonas atklāšanā Tumakova fani varēja pārliecināties - tas tiešām ir viņš. Horeogrāfs atklāj, ka deju šovā kā viesmākslinieks uzstāsies desmit raidījumos, tā ka viņš atkal ir atgriezies šovbiznesa apritē.

„Pēdējā laikā vairāk darbojos kā pasākumu vadītājs, dejoju tikai privātos pasākumos. Bet nu esmu atpakaļ šovbiznesā. Tūlīt arī ar Aminatu gatavosim videoklipu viņas Eirodziesmai.

Kāpēc uz visiem galvenajiem Latvijas šovbiznesa pašākumiem izvēlas tieši mani? Nezinu, iespējams, tas ir matu dēļ," smejas Tumakovs, atklājot, ka jau sācis ataudzēt savas kuplās sprogas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!