Bijusī grupas A-Europa dejotāja Solvita Avakjana jeb Solla ar jaunu sparu pievērsusies darbam sev tuvajā lauciņā. Bijusī go-go dejotāja pievērsusies Fit dance, kas nozīmē to, ka viņa var reizē dejot un tievēt.

Solla, kura guvusi skandalozu slavu, publiski kašķējoties ar bijušo draugu un meitiņas tēvu Artūru Duboku, visai skaļi atbildējusi uz bijušā ieteikumu atrast patstāvīgu darbu. Māksliniece kā presē, tā sociālajos tīklos uzsvērusi, ka viņas kaislības ir fitness, dejas un mūzika, un viņa netaisās to visu iemainīt pret garlaicīgu biroja darbu.

Tāpēc Solla izlēmusi strādāt sev interesējošā sfērā un kļūt par Fit dance pasniedzēju. Lai visiem skaidrs, kas tas ir, Solla gatava fitnesa dejas uz vietas nodemonstrēt.

Kā atklāj Solla, viņas vadībā vienkārši dejojot iespējams iegūt ideālu ķermeni. "Vecums nav svarīgs. Man ir 36 gadi, tāpēc droši varu teikt, ka labu ķermeni var iegūt kā divdesmitgadīga, tā četrdesmitgadīga sieviete. Galvenais ir gribēt," uzsver dziedātāja.

Kā redzams viņas paraugdemonstrējumos, deju fitness turklāt ir kaut kas ļoti seksīgs, tā ka, vienkārši vingrojot mājās vai parkā, iespējams pamatīgi iepriecināt savu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!