Foto: AFP/Scanpix/LETA

Kārtējo reizi apliecinājies, ka pat ietekmīgākie un varenākie vīri nav pasargāti no neveiklām situācijām. Šonedēļ mulsinošu ķibeli piedzīvojis ASV prezidents Donalds Tramps.

Plašu ievērību dažādos ārzemju plašsaziņas līdzekļos izpelnījies sižets, kurā prezidents iemūžināts ceļā uz "Air Force One" lidmašīnu, lai dotos uz Mineapolisu. Vērīgākie piefiksējuši, ka pie Trampa vienas kurpes bija pielipis kaut kas balts, iespējams, tualetes papīrs vai salvete, vēsta izdevums "Business Insider".

Politiķis visu darījis, kā pēc grāmatas – stalti uzkāpis pa kāpnēm, tad pamājis saviem pavadītājiem un devies iekšā lidmašīnā, neko nenojaušot par pie kājas pielipušo papīru.

Kad prezidents spēris pirmos soļus lidmašīnas durvīs, papīrs pats nokritis un turpat arī palicis. Drīz pēc tam Trampam sekojuši četri kungi, un pēdējais no viņiem ar rokām pacēlis gruzi.

Video ar Trampa neveiklo misēkli kļuvis par pamatu dažādām asprātībām, un ne viens vien sociālajos tīklos zobojies par politiķi, prātojot, ka prezidenta padotie droši vien redzējuši pie kurpes pielipušo papīru, bet apzināti priekšniekam neko nav teikuši, lai viņam ieriebtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!