Foto: Reuters/Scanpix

Britu futbolists Deivids Bekhems un viņa sieva Viktorija vienmēr savu privāto dzīvi rūpīgi glabājuši noslēpumā. Nesen sieviņa tomēr atklājusi dažus interesantus faktus par sevi un laulību.

Jaunākajā britu "Vogue" numurā izlasāma intervija ar Viktoriju. Tās laikā viņa atklājusi vairākus līdz šim nedzirdētus faktus ne tikai par sevi, bet arī attiecībām ar futbolistu.

Viktorija un Deivids apprecējās 1999. gadā, un pārim ir četri kopīgi bērni. Abi vienmēr bijušas iemīļotas tabloīdu zvaigznes, un mediju interese par Bekhemiem joprojām nav rimusi un, visticamāk, arī nekad nenoplaks.

Viktorija pastāstījusi, ka Deividā iemīlējusies no pirmā acu skatiena. Sieviete arī atklājusi kādu interesantu faktu – kad viņa pirmo reizi iepazinusies ar savu nākamo vīru, viņa bijusi diezgan apreibusi no alkohola.

Bekhema mīļotā padalījusies arī ar atmiņām par kādu visai sāpīgu dzīves posmu. Kad Viktorija bijusi pusaudze, viņai bijuši neskaitāmi kompleksi. Tā, piemēram, meitene uzskatījusi sevi par apaļīgu.

Viņa bieži sev klusībā sacījusi, ka nav pati glītākā un slaidākā meitene klasē. Turklāt Viktorija nekur nav jutusies iederīga. Sieviete stāstījusi, ka viņa ne ar kādiem talantiem nav izcēlusies uz citu jauniešu fona. Tas viņu pamatīgi nomācis.

Turklāt teātra mākslas koledžā, kuru apmeklējusi Viktorija, viņa nekad nav bijusi spožākā zvaigzne, kura gozējusies priekšplānā. Kad meitene uzstājusies ar deju grupu, viņa vienmēr atradusies kaut kur aizmugurē.

Tiesa, jaunībā piedzīvotais viņai neliedza vēlāk kļūt par vienu no savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" dalībniecēm, kā arī apprecēties ar, iespējams, visu laiku seksīgāko britu futbolistu, radīt burvīgus bērnus, kļūt par tērpu dizaineri un nodibināt savu apģērbu zīmolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!