Foto: Reuters/Scanpix
Lielas skumjas šoruden māc savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijušo dalībnieci un modes dizaineri Viktoriju Bekhemu. Viņas un bijušā futbolista Deivida Bekhema vecākais dēls pārcēlies dzīvot uz Ņujorku, un māmiņa par to lej gaužas asaras.

Nesenā intervijā Viktorija pastāstījusi, ka joprojām nav apradusi ar domu, ka viņas pirmdzimtais dēls pārvācies no Anglijas uz Ņujorku, lai universitātē studētu fotomākslu. Dizainere atzinusi – šis viņai esot ļoti smags posms dzīvē.

"Es joprojām raudu, Bruklins ir pārcēlies uz Ņujorku, viņam ir tikai 18, un es nespēju beigt raudāt. Man viņš ļoti, ļoti pietrūkst," izdevums "Hello" citējis Bekhemu.

Noskumusī māmiņa atzinusi – tagad, kad Bruklins pārcēlies, viņa arvien biežāk lidojot uz Ņujorku, jo ilgas pēc dēla esot neizturamas.

"Bērni ir Dieva dāvana, un tas ir labi, ja skumsti par to, ka tavs bērns devies mācīties. Tas pierāda, ka esi laba mamma," sacījusi Viktorija.

Bekhema arī piebildusi, ka viņas dēlam, iespējams, nedaudz jau apnicis tas, ka mamma bez brīdināšanas pēkšņi ierodas ciemos, tomēr viņa neko tur nevarot padarīt – viņa Bruklinu mīl un vēl viņam visu to labāko.

Šonedēļ Viktorija atkal mērojusi tālo ceļu uz Ņujorku, lai satiktu dēlu, un lepnā mamma savus fanus "Instagram" tīklā iepriecinājusi ar īpaši aizkustinošu kadru, kurā viņa iemūžināta kopā ar Bruklinu.

So happy to be in NYC x Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Oct 12, 2017 at 4:55pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!