Foto: AP/Scanpix/LETA

Leģendārā tenisiste Serēna Viljamsa, kura šoruden apprecējās un kļuva par māmiņu, sestdien, 30. decembrī, savā atgriešanās mačā mērojās spēkiem ar Latvijas tenisisti Jeļenu Ostapenko un piedzīvoja zaudējumu.

Pārbaudes mačā Abu Dabī ar rezultātu 6-2, 3-6, 10:5 Ostapenko pārspēja savu pieredzējušo pretinieci, kura vairākus mēnešus nebija devusies kortos, jo visus savus spēkus un uzmanību veltīja pirmdzimtā bērna aprūpēšanai.

Viljamsai šis rudens bija dubultpriecīgs – septembra sākumā pasaulē nāca viņas meitiņa Aleksisa Olimpija, bet novembrī sportiste apprecējās ar mazulītes tēvu Aleksisu Ohanianu.

36 gadus vecā Viljamsa ar nepacietību gaidīja, kad atkal varēs atgriezties tenisā, un neilgi pirms mača pret Ostapenko viņa "Instagram" tīklā publiskojusi nostalģisku kadru virkni, kas papildināta ar aizkustinošu aprakstu.

"Šis gads man ir bijis pārsteidzošs. Tuvojoties tā izskaņai, vēlas padalīties ar 10 man ļoti īpašiem momentiem," vēstījusi Viljamsa.

Tenisiste publiskojusi kadru, kas tapis dienā, kad viņa uzzinājusi, ka ir mātes cerībās, foto no mačiem, kuros viņa spēlējusi, būdama gaidībās, punča bildi, kadru, kas uzņemts dienu pirms dzemdībām un citus īpašus momentuzņēmumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!