Foto: AFP/Scanpix

Jūnija sākumā pasauli pāršalca vēsts, ka amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests (abi attēlā) ir otrā mazuļa gaidībās. Ilgu laiku pāra fanu prātus nodarbināja jautājums, kāds vārdiņš tiks dots mazulītim, un beidzot tapis zināms, ka puisēnu sauks par Īstonu (Easton).

Repera un šovu zvaigznes ģimenē jau aug divus gadus vecā meita Norta (North), kuras vārdiņš tulkojumā no angļu valodas nozīmē "ziemeļi". Vēl jo īpatnējāk tas izklausās savienojumā ar tēva uzvārdu West, kas tulkojas kā "rietumi".

Lieki teikt, ka mazulītes vārdiņš sajūsminājis un uzjautrinājis daudzus, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka ļaudis, uzzinājuši par Kardašjanas grūtniecību, metās izteikt minējumus, par kādu debespusi tiks nodēvēts dēliņš, kurš dzims šī gada nogalē.

Kā ārvalstu medijiem pastāstījis kāds pāra draugs, Kima un Kanje savu puisēnu nolēmuši saukt par Īstonu - ar cerīgu skatu raugoties austrumu virzienā. Savukārt dienvidu debespusi viņi atmetuši uzreiz.

Tāpat ģimenes draugs pavēstījis, ka Kanje sākotnēji dēlu vēlējies nodēvēt vienkārši par East jeb "austrumiem", taču sieviņa pret to krasi iebildusi, tādēļ vārdiņš nedaudz uzlabots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!