Foto: Instagram.com/bigteemilliondollarhookman
Hiphopa mūzikas aprindas šonedēļ pāršalkusi sēru vēsts – 52 gadu vecumā mūžībā devies Hjūstonas reperis Big T, īstajā vārdā Terenss Predžins.

Hiphopa mākslinieks pirmdien miris slimnīcā Hjūstonā, vēsta mūzikas izdevums "Billboard". Viņa nāves iemesls pagaidām nav zināms, bet tuvs repera draugs Tonijs Viljams, pazīstams kā Tiger T, pastāstījis, ka Big T, iespējams, piedzīvojis infarktu.

Big T tika dēvēts arī par "Million Dollar Hook Man" un sadarbojies ar daudziem mūziķiem. Viņš izdevis arī solo albumus, tomēr ļaudis drīzāk dzirdējuši viņa balsi, nevis vārdu.

Viņa balss dzirdama vairāku populāru hiphopa kompozīciju piedziedājumos. Kā viens no pazīstamākajiem skaņdarbiem, kurā izskan viņa vokāls, minams "Wanna Be a Baller".

Portāls "HipHopDX" vēsta, ka līdz ar ziņām par mūziķa nāvi noticis ļoti liels pārpratums. Vairāki ārzemju mediji pie sēru ziņas bija publicējuši cita repera, kura skatuves vārds arī ir Big T, foto.

Kā norādījis izdevums, otrs Big T, kura foto sākotnēji rotāja vairāku mediju izplatīto sēru vēsti, ir populāra repa rīmju cīņu zvaigzne no Čikāgas. Viņš joprojām ir sveiks un vesels un ar sociālo tīklu starpniecību mudināja medijus viņu pāragri neapbedīt un izlabot pārpratumu ar bildēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!