Foto: Vida Press/Twitter.com/Madonna
Dziedātājas Madonnas ģimene kļuvusi ievērojami kuplāka – viņa adoptējusi četrus gadus vecās dvīņu meitenītes Esteri un Stellu no Malāvijas.

Otrdien Madonna, dziedātājas advokāts, abas meitenītes, kā arī viņu tēvs un vectēvs apmeklējuši tiesas sēdi Malāvijas galvaspilsētā Lilongvē, kurā mūziķe saņēmusi atļauju adoptēt dvīnes, vēsta izdevums "The People".

Malāvijas Augstākās tiesas preses pārstāve Mlenga Mvula sarunā ar izdevumu atklājusi, ka meitenīšu mamma 2012. gada augustā neilgi pēc dzemdībām nomirusi.

"Pēc mātes nāves par bērniem rūpējās vecmāmiņa, taču viņa nespēja tiem nodrošināt visu nepieciešamo, tāpēc meitenītes nonāca bērnu namā," sacīju preses pārstāve.

Madonna ar abām māsiņām iepazinās aizvadītā gada vasarā, kad kopā ar ģimeni viesojās bērnu namā, kurā Estere un Stella līdz šim dzīvoja.

Atgādinām, ka Madonna ir mamma četriem bērniem – savām bioloģiskajām atvasēm meitai Lurdesai un dēlam Roko, kā arī diviem no Malāvijas adoptētajiem bērniem – dēlam Deividam Bandam un meitai Mērsijai Džeimsai.

3 Beauties! 💘 Lola spends time with twins, Stella and Esther at Home of Hope Orphanage: 🇲🇼🇲🇼🇲🇼❤️🙏🏻🇲🇼🇲🇼🇲🇼 pic.twitter.com/ntTScB7YAh

— Madonna (@Madonna) July 8, 2016

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!