Foto: Shutterstock
Eksotiskais kokosriekstu piens un atbilstošas garšvielas piešķir ēdienam īpaši baudāmu garšu buķeti. Kokosriekstu piens ir samtains, tā saldenā garša lieliski papildina zupas un krēmzupas, sautējumus. Izcili sader ar garnelēm un vistu. Arī saldajiem ēdieniem, piemēram, kēksiem, mafiniem, kūkām, kā arī brokastu putrai vari pievienot kokosriekstu pienu, kas padarīs ēdieni vēl saldāku. Atliek vienreiz pamēģināt kokosriekstu pienu, un vairs nespēsi no tā atteikties, jo variāciju ir tik daudz. "Tasty" no sava arhīva izvēlējās gardu ēdienu receptes, lai vari sajust kokosriekstu piena pievienoto vērtību.

Pikanto Tom Yum zupu vari pagatavot pēc savas patikas, pievienojot tās sastāvdaļas, kas tev garšo. Šīs zupas noslēpums ir tieši kokosriekstu piens un Tom Yum pasta, kas to padara reizē krēmīgu un ļoti asu. Bet, kad visas ierastās kartupeļu sacepumu versijas jau apnikušas, ir laiks izmēģināt ko jaunu. Tieši kokosriekstu piens, ķiploki un rīvēta laima miziņa kartupeļiem piešķirs pavisam jaunu un nenoliedzami lielisku garšu.

Vai arī tev gadījies, ka iegādātais ziedkāposts ilgi gaida savu kārtu, jo gluži vienkārši trūkst izdomas, ko gardu no tā pagatavot? Tad izmēģini vienkāršu, kokosriekstu pienā sutinātu ziedkāpostu recepti. Savukārt, ja vēlies mājās pagatavot restorāna cienīgu ēdienu, tad tev patiks mīdijas taizemiešu gaumē. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!