Foto: Privātais arhīvs/DELFI
Lielākā daļa Latvijas dāmu jauno gadu uzsāk, apņemoties notievēt vai uzlabot izskatu, bet Inesei Adario (attēlā karjeras sākumā un tagad) jeb dziedātājai Kombulienei, kā viņa pati sevi dēvē, nekas tāds nav vajadzīgs. Adario kundze 2016. gadā iesoļo absolūti perfekta.

Inese ir no tām sievietēm, kuru vecums nav nosakāms - viņa izstaro seksapīlu, kas spēj savaldzināt kā jauniešus, kuri straumēm vien plūst uz viņas šoviem, tā solīda vecuma kungus, kuri viņu labprāt pieņem par dzīves draudzeni.

Harizma, piemīlīgā sejiņa un sulīgais augums Inesei ir dabas dāvanas. Taču talantīgā sieviete apzinās, ka savu ārējo izskatu ir jākopj, īpaši, ja atrodies uz skatuves. Tāpēc māksliniece rūpīgi piestrādā pie tā, lai allaž izskatītos kā īsta konfektīte.

Māksliniece DELFI Izklaidei atklājusi, ka savu sejas ādu kopj ar rūgušpienu, matus skalo ar olu dzeltenumiem un kumelītēm, kā arī radījusi pati savu dabīgo celulīta smēri. Pēc karjeras pirmajiem gadiem, kas pavadīti leģendārajā, dzeltenajā Kombuļu maikā ar bārkstīm, Inese kļuvusi krietni sievišķīgāka un uz skatuves kāpj draiskās kleitiņās.

Fani novērojuši, ka pēc kāzām ar Paskvāli Adario, Inese viņu acu priekšā sākusi plaukt kā retas šķirnes roze. Vasarā, ko pāris pavadīja Itālijā, dziedātāja sāka ģērbties izteikti sievišķīgi.

Jauno gadu sagaidot, Inese ne tikai tikusi pie aktuāla matu griezuma "bobs", bet arī pamatīgi notievējusi. Savu jauno, modeles cienīgo formu Inese pasākusi izcelt ar mini kleitām un gariem lakādas zābakiem, papildinot koptēlu arī ar atbilstošu grimu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!