Foto: LETA
Pēdējos gados izskanējuši dažādi minējumi par latviešu dziedātājas Aijas Andrejevas privāto dzīvi un viņai piedēvētas attiecības ar vairākiem sabiedrībā zināmiem vīriešiem. Visbeidzot skatuves māksliniece ieviesusi skaidrību – viņa joprojām esot brīva sieviete.

Aizvadītajā nedēļā Andrejeva "Instagram" īsajos video stāstos bija padalījusies ar kadriem, kuros redzams kāds puisis, kas airē laivu. Dziedātāja sižetu bija papildinājusi ar sirsniņas simbolu un tekstu "Arī Albānijā blēņojas".

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Andrejeva noliegusi, ka viņu ar sižetā redzamo vīrieti saistītu romantiskas attiecības. "Šo video atsūtīja Edijs, ar kuru esam labi čomi – viņš ceļoja kopā ar draudzeni. Tā kā fonā skanēja mana dziesma "Blēņas", ieliku to savā "storijā" ar tekstu "Arī Albānijā blēņojas"," izdevuma jaunākajā numurā skaidrojusi dziedātāja.

Tāpat arī Andrejeva atzinusi, ka viņai nemitīgi tiekot piedēvētas attiecības ar dažādiem puišiem un viņa tam sen jau vairs nepievēršot uzmanību.

"Esmu brīva meitene!" sacījusi Andrejeva. Taujāta, kur tad ar viņu var iepazīties, viņa noslēpumaini piebildusi, ka "visur".

Atgādinām, ka Andrejeva savulaik bija precējusies ar Tomu Bērziņu. Tiesa, šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs – īsi pirms trešās kāzu gadadienas 2016. gada maijā tapa zināms, ka laulība tiek šķirta.

Savukārt pērn kuluāros uzvirmoja runas, ka Andrejeva uzsākusi romānu ar grupas "The Sound Poets" līderi Jāni Aišpuru, bet abi mūziķi vienmēr uzsvēruši, ka viņus vienojot tikai draudzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!