Foto: Reuters/Scanpix
64 gadus vecais amerikāņu dziedātājs Stīvijs Vonders (attēlā) un viņa līgava – modele Tomīka Robina Breisija – tuvākajā laikā kļūs par trīnīšu vecākiem.

Populārā hita I Just Called To Say I Love You izpildītājs šo ziņu nebija plānojis paziņot masu medijiem, taču informāciju presei par atlīdzību izplatījis kāds tuvs viņa draugs.

"Tā ir neplānota grūtniecība, bet pāris ir ļoti priecīgs un ar nepacietību gaida pasaulē ierodamies trīs savus mazuļus," stāstījis anonīmais avots.

Tiesa, Vonders savu privāto dzīvi cenšas turēt noslēpumā, tāpēc paparaci vēl nav bijusi iespēja nofotografēt viņa grūto dzīves pavadoni, ar kuru dziedātājs ir kopā divus gadus.

Topošo tēvu it nemaz nemulsina paša vecums, jo viņiem ar Breisiju jau ir gadu vecs bērns, bet no otrajām laulībām un dažādiem ārlaulības mīlas sakariem Vonderam ir vēl seši citi bērni (tātad drīzumā viņš būs desmit bērnu tēvs).

Stīvijs Vonders dzimis 1950. gadā Mičiganas štatā, bet alks viņš ir gandrīz no dzimšanas. Vonders regulāri tiek iekļauts pasaules izcilāko vokālistu topos, un karjeras laikā saņēmis 22 prestižās "Grammy" balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!