Foto: Vida Press
Viens no nerakstītajiem šovbiznesa likumiem paredz, ka pavītušu slavu iespējams nedaudz uzspodrināt ar pieticīga apģērba valkāšanu un miesas izrādīšanu. Šim likumam sekojusi arī amerikāņu popdziedātāja Kristīna Miliana (attēlā). Tiesa, šoreiz ķermeņa izrādīšana nav mūziķei sniegusi gaidīto fanu sajūsmu.

Nesen Kristīna Lasvegasā uzstājās baseina ballītē, un māksliniece par skatuves tērpu bija izraudzījusies mikroskopiskus šortiņus un zilu krekliņu, kuru vēlāk nomainīja ar ļoti pieticīgu un īsu topiņu.

Kārtējo reizi apliecinājās, ka arī slavenie un bagātie ir tikai parasti mirstīgie ar pavisam ikdienišķām problēmām. Neveiksmīgā tērpa izvēle sanākušajiem viesiem visā kāšņumā ļāva novērtēt strijas, kas klāj Milianas dupsīti, un nošļukušo ādu uz vēdera.

33 gadus vecā dziedātāja pirms pieciem gadiem kļuva par māmiņu meitai Violetai Medisonai, un kopš tā laika māksliniece vaiga sviedros svīdusi sporta zālē un vingrojusi, lai atgūtu iepriekšējo formu, taču daba ir nepielūdzama - arī popdziedātājas noveco.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!