Foto: Agris Semēvics

Neilgi pirms Lieldienām populārā pašmāju skatuves māksliniece Antra Stafecka (attēlā labajā pusē) laida pasaulē savu un mīļotā vīrieša Ģirta Lapsas otro dēliņu, un tikai trīs nedēļas pēc dzemdībām dziedātājai jau izdevies atgūt ļoti slaidas ķermeņa formas.

Pirmo reizi pēc otrā dēliņa piedzimšanas Antra uz skatuves kāpa aizvadītās nedēļas izskaņā, kad Ogres novada kultūras centrā norisinājās rokgrupas Colt albuma prezentācija un lielkoncerts, savukārt šonedēļ māksliniece uzstājās apvienības Otra puse koncertā.

Grupa par sava lielkoncerta norises vietu bija izraudzījusies koncertzāli Palladium, un Antra, kura uzstājās kā īpašā viešņa, šim īpašajam notikumam bija izraudzījusies ļoti meitenīgu un koķetu minikleitiņu ar šauru jostu, kas izcēla mākslinieces slaido vidukli. Jaunā māmiņa uz skatuves burtiski staroja.

Jau vēstīts, ka Antras un Ģirta mazulis piedzima Ogres slimnīcā, un puisēnam dots vārdiņš Augusts. Mūziķe ar savu ilggadējo draugu jau audzina abu kopīgo dēlu Robertu, kurš pasaulē nāca 2011. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!