Foto: DELFI

Kolorītā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) pēdējā laikā liek runāt par sevi arvien biežāk, un šonedēļ tapis zināms, ka dziedātājas turpmākā darbība daudzsološā mūziķa Ronalda Gailīša jeb dīdžeja Miglas dibinātajā projektā Saules sirds ir apdraudēta.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā saplīsa mākslinieces galvenais darba instruments - portatīvais dators. Mūziķe pie saviem faniem vērsās ar lūgumu viņai sagādāt jaunu "kompi", tomēr šis paziņojums neguva atsaucību, kā rezultātā Inese sadusmojās uz latviešiem un paziņoja, ka pamet lielo skatuvi.

Tiesa, pēc nedēļas jau dusmas bija pagaisušas, un Inese atkal atgriezās apritē - mūziķa Ronalda Gailīša jeb DJ Miglas pavadībā tika dibināta apvienība Saules sirds, un klausītāju novērtējumam tika sniegti Ineses slaveno hitu Tu rullē un Lai līst remiksi.

Toreiz diskžokejs sarunā ar DELFI Izklaide stāstīja, ka ir gatavs nesavtīgi palīdzēt Inesei un ziedot savu laiku mākslinieces izaugsmei un hitu remiksēšanai, tomēr šobrīd abu turpmākā sadarbība ir miglā tīta.

Kā atklāj Migla, dziedātāja pret darbu izturoties pārāk vieglprātīgi un nemaz necenšoties ieguldīt artavu kopīgā projekta izaugsmē - viņa paļaujoties tikai uz Ronalda spēkiem.

"Kombuļu Inese slinko. Strādāju pats. Man jau radio intervijā nesen prasīja, kāda redzama nākotne, bet, ja uz remiksiem tikai grib izbraukt tautās, neies krastā. Jāstrādā, jāstrādā un vēlreiz jāstrādā," savu komentāru par sadarbību ar Inesi sniedz Migla.

Kā atklāj diskžokejs un dziesmu aranžētājs, viņš Kombuļu Inesei devis laiku līdz vasaras saulgriežiem - ja māksliniece nesaņemsies un nesāks abu kopīgo projektu uztvert nopietni, sadarbība tiks pārtraukta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!