Foto: DELFI

Trešdien, 12. jūnijā, gredzenus mijuši dziedātāja Linda Amantova jeb Anmary un producents Aigars Dinsbergs (abi attēlā), kuru starpā romantiskas jūtas uzplauka aizvadītajā gadā.

"Apprecējāmies nelielā ceremonijā ārpus Rīgas, kurā piedalījās tikai tuvākie draugi un ģimene. Drīz dosimies arī medusmēnesī," sarunā ar DELFI Izklaidi pastāsta jaunais vīrs.

Jaunlaulātie iepazinās pērnā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā. Dinsbergs toreiz bija nacionālās atlases producents, bet Anmary pārstāvēja Latviju lielajā dziesmu konkursā Baku.

Abu mīlnieku jūtas tika plaši apspriestas presē, taču, par spīti sabiedrības uzmanībai, Aigars pagājušā gada nogalē dziedātājai izteica bildinājumu un nolēma attiecības ievirzīt nopietnākā gultnē.

"Saderināšanās ar Anmary bija likumsakarība, un tā tam vienkārši bija jānotiek. Šādu cilvēku biju gaidījis jau krietnu laiku, un viss notika tieši tā, kā tam jānotiek - manas domas un vēlmes materializējās realitātē.

Bildinājumu izteicu ļoti ģimeniskā un mājīgā atmosfērā bez liekas pompozitātes. Saderināšanās gredzenu iegādājāmies kopīgi ar jaunākajiem bērniem un sagaidījām, kad Anmary atgriezīsies no Baku," toreiz stāstīja Aigars.

Anmary ir divus gadus vecā dēliņa Marta Gabriēla māmiņa, bet Dinsbergs ir divu bērnu tēvs. Laikā, kad starp abiem uzplauka romantiskas jūtas, producents vēl bija precējies.

Toreiz pašmāju mediji Dinsbergam netieši pārmeta ģimenes un bērnu pamešanu, bet pats producents skaidroja, ka viņa bērni jau ir pilngadīgi un uzsākuši patstāvīgu dzīvi, tāpēc nevar uzskatīt, ka viņš tos ir pametis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!