Foto: Privātais arhīvs

Piektdiena, 13. marts, šoreiz bijis laimīgais datums visai mūziku mīlošajai latviešu tautas daļai. Pēc neskaitāmām kāzu pārcelšanas reizēm un fiziski un emocionāli mokošām attiecībām ar dažādu tautību pārstāvjiem jaukā dziedātāja Kombuļu Inese beidzot atradusi savu laimi itāļa skavās un nu dēvējama par Paskvāles Adario kundzi (pāris attēlā).

Par to, ka marta vidū pēc četrkārtējas atcelšanas beidzot patiešām gaidāmas viņas kāzas ar mīļoto Paskvāli, Inese saviem faniem paziņoja februāra sākumā. Turpmāko mēnesi māksliniece ļāva saviem faniem pārdzīvot kopā ar viņu un teju ik dienas dalījās sajūtās, gatavojoties kāzām.

Ineses emocijas, gatavojoties lielajam notikumam, svārstījās no lidināšanās septītajās debesīs līdz pat pamatīgam uztraukumam un nemieram. Inesi piemeklēja sajūtas, kādas jau piedzīvojusi ne viena vien līgava - uztraukums par to, kā paspēt sakārtot māju, saklāt galdus un iepirkt visu svinībām nepieciešamo. Laimīgā kārtā fani visu šo satraukuma laiku bija kopā ar Inesi un atbalstīja viņu.

Pirmos apsveikumus māksliniece sāka saņemt jau vēlā ceturtdienas vakarā. Sakot paldies faniem par mīlestību un atbalstu, dziedātāja atzinās, ka pat viņas pieredzējusī estrādes dīvas sirsniņa trīc bezgalīgi laimīgās dienas gaidās.

Ineses romāns ar pusmūža itāļu dārznieku Paskvāli sākās 2012. gada vasarā. "Sapazināmies Feisbukā - viņš ir jauns puisis no Itālijas, kurš saistīts ar šovbiznesu tāpat kā es. Paskvāle ir aktieris un strādā kabarē," toreiz DELFI Izklaidei stāstīja Inese.

Abu attiecību sākums bija īpaši romantisks - pirmos mēnešus pāris sazinājās Facebook, viens uz otra interaktīvās "sienas" publicējot mīļas bildītes. Vēl nesaticis estrādes dīvu dzīvē, Paskvāle viņai publiski atzinās mīlestībā.

Pēc vairāku mēnešu draudzības internetā pirmo reizi dzīvē abi tikās 2012. gada 5. septembrī. Inese, apģērbusi krekliņu ar uzrakstu Ti amo Pasquale un ielikusi ausīs sirsniņu formāta auskarus, sagaidīja mīļoto lidostā kopā ar šovbiznesa kolēģiem Sandi Kiopu un Lolitu Novikovu. Paskvālem parādoties, visi trīs sāka skandēt Pīlādžogu.

Pēc vērienīgās sagaidīšanas itālis ar savu Inesi devās uz kādu no Rīgas viesnīcām. Kopīgie draugi atceras, ka abu telefoni pēc tam bijuši atslēgti vairākas dienas. Atšķirībā no daudziem citiem šovbiznesa spīdekļiem, kuri mīļotos maina kā zeķes, Ineses un Paskvāles attiecības gadu gaitā kļuvušas tikai mīlošākas un kaislīgākas, vainagojoties ar visas tautas gaidītām kāzām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!