Foto: DELFI

Sestdienas, 31. marta, vakarā klubā Četri Balti krekli savu 23 gadu jubileju atzīmēja ugunīgā dziedātāja Samanta Tīna. Šī izvērtās par vienu no visu laiku jautrākajām jubilejas ballītēm, kurā netrūka ne striptīza dejotāju, ne citu joku, bet ballītes karstumā publiku pārsteidza šokējošs priekšnesums – uz skatuves kāpa kāda Dzintra (attēlā), kura ļoti līdzinājās pašai jubilārei.

Samantas jubilejas ballīte sākās mierīgi - skanīgās balss īpašnieci sveica radi, draugi un fani, bet meitene pateicās sveicējiem ar dziesmu. Nekas vēl neliecināja, ka pasākums drīz izvērtīsies trakā, neķītrā ballītē.

Trakulības sākās, kad klubā ieradās policista formā ģērbies striptīza dejotājs. Pabiedējis ļaudis ar savu steku, viņš sāka aizturēt klubā esošās daiļā dzimuma pārstāves un drīz vien arī atkailināties. Ātri vien likuma sarga bija pavisam kails, par ko sajūsmā bija dāmas, un arī puiši nelikās traucēti, kad policists turpināja jautroties starp viesiem Ādama tērpā.

Taču vīriešus gaidīja savs prieciņš - pēc kailā policista publiku uzkurināja kāda striptīza dejotāja, kura iesaistīja savā pikantajā priekšnesumā arī puišus.

Kad likās, ka lielāka jautrība vairs nav iespējama, uz skatuves kāpa Dzintra - talantīga un slavu alkstoša dziedātāja, kura beidzot uzdrošinājusies parādīt savu talantu arī plašākai publikai. Dzintra pārsteidza ne tikai ar talantu, bet arī ar brīvu attieksmi pret dzīvi, krāšņu valodiņu un seksuālu augumu.

Jautrā ballīte klubā Četri Balti krekli turpinājās līdz pat rītausmai, un, kā atzina lielākā daļa pasākuma apmeklētāju, Samantas 23. jubilejas pasākums bijusi viena no visu laiku jautrākajām dzimšanas dienas svinēšanas reizēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!