Foto: DELFI

Šīs nedēļas sākumā populārā dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Brikouska jeb Lee uzsāka unikālu akciju, tviterī aicinot sekotājus ziedot latu silikona implantiem, bet dienu vēlāk viņas piemēram sekojusi cita Okartes skatuvē dzimusī zvaigzne – Crystal jeb Kristīne Miljone (īstajā uzvārdā Zemture).

"Ja Brikouska var prasīt naudu pupiem, tad varbūt arī priekš manis jums nav žēl pa latiņam, gribu savu auto Smartiņu. LV77HABA0551020818420 :D," otrdien savus sekotājus sociālajos tīklos aicinājusi jaunā dziedātāja, norādot, ka "ar dziedāšanu Latvijā neko nevar nopelnīt".

Tiesa, viņa bijusi nedaudz viltīgāka par idejas autori Lee - Crystal saviem sekotājiem solījusi, ka tūkstošo lata ziedotāju viņa izvizinās ar savu jauno auto, kad nu naudiņa būs savākta un mašīna iegādāta.

Automašīnu tirgus pārzinātāji gan dziedātāju brīdinājuši, ka viņai tik viegli neizdosies savākt pietiekamu summu - Crystal tviterī ir pusotrs tūkstotis sekotāju, un, pat ja katrs ziedotu vienu latu, par pusotru tūkstoti Vācijā ražoto divvietīgo Smart mašīnīti iegādāties varētu būt grūti.

Pati Crystal gan ir optimistiski noskaņota un paskaidrojusi, ka par šādu summu sanākšot tieši tāda mašīna, kādu viņa vēloties pagaidu lietošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!