Foto: Privātais arhīvs

Šova Okartes skatuve dalībnieks un grupas Blitze solists Arvīds Berķis (attēlā centrā) pirmdienas, 23. novembra, rītā iekļuvis auto avārijā. Mūziķis saviem faniem ziņo, ka viss beidzies labi, taču varējis būt arī citādāk.

"Šodien vērts nosvinēt savu otro dzimšanas dienu. Jo rīts iesākās veiksmīgi - tikai ar sadragātiem dzelžiem, iespējams, vairākiem sirmiem matiem un niecīgiem sasitumiem, taču izvērsties viss varēja krietni savādāk," savā Facebook profilā faniem ziņoja mūziķis.

Viņš skaidro, ka avārija notikusi ne viņu vainas dēļ. Pretim braucošais šoferis esot iebraucis viņu joslā. "Aizmidzis šoferis kad iebrauc pretējā joslā, domāju, katram skaidrs, kas tur var notikt...

Tā nu mēs ar kolēģi, braucot pa Maskavas foršo, jauno, iemidzinošo šoseju, pēkšņi attapāmies, ka mums kāds brauc virsū. Doma tikai viena - divi auto gaismas lukturi bliež acīs, nu tūlīt būs viss. Par laimi, par mums kāds tur augšā apžēlojās," avārijas apstākļus skaidro Berķis.

Portālā Facebook ar Berķa ierakstu kā ar dzīves mācību dalījušies jau neskaitāmi mūziķa talanta cienītāji, pie reizes paužot prieku par to, ka ar mākslinieku viss kārtībā. Berķis aicina tautiešus allaž piedomāt par drošību uz ceļa, īpaši ņemot vērā beidzot atnākušo ziemu.

"Iesaku visiem būt prātīgiem uz ceļa, ja nāk miegs, tad ceļu neturpināt. Labāk piestāt malā un nedaudz atvilkt elpu, attaisīt logu, ieelpot svaigu gaisu. Kā arī ņemt vērā to, ka ziemas sezona tuvojas ar joni, un nu ceļi ir slideni. Brauciet prātīgi," brīdina Berķis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!